Çözüldü Superonline'da fiber PPPoE şifresi nasıl öğrenilir?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Merhaba,
Turkcell Superonline fiber altyapı kullanmaktayım ve ISS'in kendi modemini kullanıyorum uzun süredir stabilite sorunları yaşıyorum ve kendi modemimi almak istiyorum ancak Turkcell Superonline PPPoE şifresini vermiyormuş bu şifreyi nasıl bulabilirim ayrıca Keenetic modem kurulumu videonuzda da rehber yapacağınızı söylemişsiniz ancak rehberi bulamadım. Kendi kendine PPPoE şifresi alan bir modem varsa onu da satın alabilirim yardımcı olursanız sevinirim. Almak istediğim asıl modem Xiaomi AX 9000 modeli. Modem arayüzünde PPPoE şifresi kısımı blurlu açılmıyor veya HTML de çıkmıyor.

Son düzenleme:
Çözüm
Dostum Superonline ZXEL modem kullanıyorsan ve arayüzüne girdikten sonra sağ üstte üç çizgiye tıklayarak wan ayarlarına gidiyorsun.
Burada ppp kısmında normalde 1 ama tv+ da aldıysan 2 bağlantı çıkıyor. xxxx@fiber gibi bir şey yazan senin internetin ve şifresi 123123 gibi sayılardan oluşuyor. Bunu öğrenmek için şifre kısmına tıklarsan kopyalamaya çalışırsan anında kayboluyor.
*Bunu yapmadan önce ekrana sağ tık yapıp incele diyoruz
*Daha sonra sağda açılan ekran üzerinde yazan yazılarda gezindikçe o sayfanın bir yerleri mavi seçilmiş gibi olacak.
*Daha sonra şifre kullanıcı adı ve şifre kısmının mavi olduğu yazıda (password) aratıyoruz.
*Password un yazdığı kodun içerisinde style=''display : none yazar.
*Bu yazıdaki sadece none kısmını silyoruz ve oraya block yazıyoruz başka hiçbir virgülü dahi oynatmıyoruz.
*Şifre kısmının altına ek bir şifre yuvası daha aktif olacak.

*Süperonline müşteri hizmetleri kesinlikle vermiyor. Kendim bulduğum bir yöntem Asus AX82U modem kullanıyorum.
*TV+ geçiremezsin diyenler var hepsi aktif çalışıyor.

Çözüm olabilir umarım.Biraz karışık.
Yapamayan olursa instagramım canerdikdere
Sebebi ile yazarsanız yardımcı olurum.

Dostum Superonline ZXEL modem kullanıyorsan ve arayüzüne girdikten sonra sağ üstte üç çizgiye tıklayarak wan ayarlarına gidiyorsun.
Burada ppp kısmında normalde 1 ama tv+ da aldıysan 2 bağlantı çıkıyor. xxxx@fiber gibi bir şey yazan senin internetin ve şifresi 123123 gibi sayılardan oluşuyor. Bunu öğrenmek için şifre kısmına tıklarsan kopyalamaya çalışırsan anında kayboluyor.
*Bunu yapmadan önce ekrana sağ tık yapıp incele diyoruz
*Daha sonra sağda açılan ekran üzerinde yazan yazılarda gezindikçe o sayfanın bir yerleri mavi seçilmiş gibi olacak.
*Daha sonra şifre kullanıcı adı ve şifre kısmının mavi olduğu yazıda (password) aratıyoruz.
*Password un yazdığı kodun içerisinde style=''display : none yazar.
*Bu yazıdaki sadece none kısmını silyoruz ve oraya block yazıyoruz başka hiçbir virgülü dahi oynatmıyoruz.
*Şifre kısmının altına ek bir şifre yuvası daha aktif olacak.

*Süperonline müşteri hizmetleri kesinlikle vermiyor. Kendim bulduğum bir yöntem Asus AX82U modem kullanıyorum.
*TV+ geçiremezsin diyenler var hepsi aktif çalışıyor.

Çözüm olabilir umarım.Biraz karışık.
Yapamayan olursa instagramım canerdikdere
Sebebi ile yazarsanız yardımcı olurum.
Normalde internet servis sağlayıcınızın bu bilgiyi size vermesi lazım. TurkNet veriyor.

Modeminizin ara yüzünden öğrenmeye çalışın:
  • Arama kutusuna PowerShell yazıp çalıştırın.
  • Açılan pencereye ipconfig yazıp Enter'a basın.
  • En alttaki (Default Gateway . . . . . . . . . : 192.168.1.1) ip adresini tarayıcınızın adres çubuğuna yapıştırıp modem ara yüzüne ulaşın.
  • Kullanıcı adı ve şifrenizle giriş yapıp WAN - İnternet Bağlantısı bilgilerinizi görüntüleyin.

Artı -2 Eksi

Denedim ancak o kısma blur atmışlar F12 ile de denedim olmuyor kopyalanmıyor.

Şu anda çalışan bir yöntemmi ona göre Linux kuracağım.

Linux kurmanıza gerek yok. USB'niz yeterince hızlıysa Live USB kullanarak bu işlemleri gerçekleştirebilirsiniz. Sorunuza gelirsek evet, aktif olarak çalışıyor. Çalışmaz hale gelmesi için Sol'un yeni bir PPP protokolü geliştirmesi gerekiyor mantıken.

WSL kullanarakta yapılabilir belki.

Yarın deneyip tekrardan döneceğim.

PPPoE server kurun ve bilgi çekin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…