Merhaba arkadaşlar. Turkcell Superonline fiber kullanıyorum. Turkcell'in verdiği router bozuldu. Hiçbir şekilde elektrik gelmiyor cihaza. ASUS RT-AX52 model router aldım. Fakat kullanıcı adı ve şifremi bilmediğim için internete giremiyorum. Kullanıcı adı ve şifremi nasıl öğrenebilirim?
Detaylar
Kim cevapladı?Patiler Kulübü
Çalışkan
"admin" şifre "superonline" olması lazım.
DogancanYr
Başarılı
Vermiyorlar internet şifresini.
Liguori
Yetkin
- Makaleler
- 1
Modemi çalıştırmadan PPPoE bilgilerini almak imkansız. SansürOnline bu bilgileri kullanıcı ile paylaşmıyor 13 yıldır.
Turkcell'e ulaşıp modemin bozulduğunu ve ücretsiz değişim talebi istediğiniz söyleyin. Yeni gelen modemin modeline göre PPPoE bilgilerini almanın yolları var. O zaman yardımcı olabilirim.
Ayrıca modemin WAN MAC adresini not alın. SuperOnline kendi modeminizi kullanmak istediğinizde sadece PPPoE bilgileri değil, WAN MAC klonlamanız da gerekiyor.
Turkcell'e ulaşıp modemin bozulduğunu ve ücretsiz değişim talebi istediğiniz söyleyin. Yeni gelen modemin modeline göre PPPoE bilgilerini almanın yolları var. O zaman yardımcı olabilirim.
Ayrıca modemin WAN MAC adresini not alın. SuperOnline kendi modeminizi kullanmak istediğinizde sadece PPPoE bilgileri değil, WAN MAC klonlamanız da gerekiyor.
Arıza kaydı bırakıp modem değişimi sağlayabilirsiniz. Router'ı yine kullanırsınız.Modemi çalıştırmadan PPPoE bilgilerini almak imkansız. SansürOnline bu bilgileri kullanıcı ile paylaşmıyor 13 yıldır.
@Xbox 360E disslike attım diye gıcığına mı gittim? Niye disslike basıyorsun?
Son düzenleme:
Bu linkte anlatılan şekilde PPPoE kullanıcı adı şifresi alınıyordu. Ben yaptığımda işe yaramıştı en azından. Yalnız Superonline'ın ONT cihazı olmadan (yani verdikleri modemde/routerda dahili ONT gibi bir sistemleri olabiliyor) kurulumları da mevcut eğer mevcut kurulumda ONT cihazı yoksa router değiştiremezsin.
Liguori
Yetkin
- Makaleler
- 1
Diğer her firma veriyor. Turkcell ise 2012'den beri vermiyor. Eskiden SMS ile alabiliyordunuz. Yapacak bir şey yok. Sansürcü zihniyeti işte.Yanıtlarınız için teşekkür ederim arkadaşlar. Müşteri hizmetlerini darladım epey. Yok. Adamlar sanırsın devlet sırrı saklıyor. Vermediler. Routerı tamire verdim. Olursa oradan öğreneceğim.
Yeni konular
-
X870e Aorus Pro X3D Ice model anakartta RAM XMP1 profili açılmıyor
- Teknopatici
-
-
-
-
-
-
-
-