Detaylar
Kim cevapladı?sawyerford
Üstün
Son 6 aydır Kablonet routinglerini Superonline ile aynı kullanmaya başlamış yani ping anlamında pek bir değişkenin olmaz fakat kalite farkın da olmaz. Daha uygunsa Kablonete geçebilirsin. Superonline zaten sansür konusunda en kötüsü yani ondan beteri olmaz.
Eğer tek seçenek o ise geçilir. Başka altyapı yok mu?
BurakTR
Yetkin
Türk Telekom altyapısı da var.Eğer tek seçenek o ise geçilir. Başka altyapı yok mu?
TurkNet düşünmek ister misiniz?
sawyerford
Üstün
Türk Telekom FTTH ise en iyisi o zaten.
Kablonet 1000/125 Mbps veriyor Turknet 100/20 fiyatına.
Kablonet kadar rezil, sorumsuz bir ISS yok. Daha az hizmet alırım, daha fazla fatura öderim ama hayatta kullanmam. Taahhütün bitmesi için gün sayıyorum.Türk Telekom FTTH ise en iyisi o zaten.
Kablonet 1000/125 Mbps veriyor Turknet 100/20 fiyatına.
BurakTR
Yetkin
Hocam ailem televizyonlu paket olarak bakıyor o yüzden mecburen TurkNet'e geçemiyorum.
sawyerford
Üstün
DOCSIS mi GPON mu? GPON Kablonet hizmet olarak pek sorunu yok çoğu kişi memnun.Kablonet kadar rezil, sorumsuz bir ISS yok. Daha az hizmet alırım, daha fazla fatura öderim ama hayatta kullanmam. Taahhütün bitmesi için gün sayıyorum.
Her zaman önermem ama o halde Türk Telekom en mantıklısı gibi duruyor. En azından destek ekipleri var.Hocam ailem televizyonlu paket olarak bakıyor o yüzden mecburen TurkNet'e geçemiyorum.
Televizyon için kart veriyorlar, kart bozuluyor, maç olduğu zaman TRT1 donuyor. İnternet sorunlarından bahsetmiyorum bile. Üstüne üstlük, "Ekip göndereceğiz." dedikten sonra ekip göndermiyorlar.DOCSIS mi GPON mu? GPON Kablonet hizmet olarak pek sorunu yok, çoğu kişi memnun.