Her zaman önermem ama o halde Türk Telekom en mantıklısı gibi duruyor. En azından destek ekipleri var.

Televizyon için kart veriyorlar, kart bozuluyor, maç olduğu zaman TRT1 donuyor. İnternet sorunlarından bahsetmiyorum bile. Üstüne üstlük, "Ekip göndereceğiz." dedikten sonra ekip göndermiyorlar.
Senin sorunun DOCSIS ile ilgili duruyor. Konuda bahsedilen Kablonet eve kadar fiber altyapı ile kullandığın, şikayet ettiğin servisin bir ilgisi yok. Biri elma biri armut.

1 Yıl boyunca fiber altyapısında KabloNET kullandım. 100/20 olan paketi gerekli hızlarda hiçbir düşme olmadan verdi. Ancak özellikle geceleri kopmalar yaşıyordum ve bunu hiçbir şekilde düzetemediler. Bir de modem dayatmaları beni çıldırtmıştı. Ama sonuç olarak; hız olarak memnundum, DPI kolayca çalışabiliyordu ve TR serverlerinde 13-14ms, EU serverlerinde ise 50-70ms arası bir pingle çok rahat oyunlar oynayabiliyordum.

Anlatmak istediğim olay; sorun olunca çözmüyorlar.

Superonline 1000/1000 den artık upload olarak yüksek bir şeye gerek kalmadığı ve genel olarak 1000/1000 mbps hızı da göremediğim için Kablonet GPON Fiber’e geçtim. 1000/125 + kablotv + ssport plus + cosmogo + android box Türksat tv her yerde + 1 tb bulut alanı 1200 TL’ye aldım.

SOL’den hiçbir farkı yok, sorun olunca da çözdüler hep bugüne dek.