Superonline'dan TurkNet'e geçiş sonrası internet kesilmedi, modem iadesi için aranılmadı

LAZZİYA

Uzman
Superonline'dan TurkNet'e geçiş yaptım, kullanıcı adı ve şifremi aldım. Ancak Superonline interneti hala kesmedi ve modem iadesi için aramadılar. Arkadaşlar, şu anda TurkNet kullanıcı adı şifresi girili ama Superonline E-Devlet'te hala aktif gözüküyor.

Abonelik otomatik sona ermiyor diye biliyorum. Sizin iptal etmeniz gerek.

Türknet ile Superonline anlaşması yok ki? Yani kesintisiz geçiş ve otomatik iptal sağlanmaz. Superonline ayrı bir şekilde iptal/fesh edilmeli.

İfadeler: 144
Fiber ise zaten modem mülkiyeti Telekom'da. Modem değişmez. Ama hala Turkcell hattı sinyal veriyorsa arayıp sorabilirsiniz. e-Devlet'te aktif aboneliğin düşmesi bazen birkaç günü bulabiliyor.

@LAZZİYA Superonline internet aboneliğinizi kapattırmak için internet aboneliği kimin üzerineyse o kişinin e-Devlet’ten abonelik fesih başvurusunda bulunması gerekiyor.

Başvuru sonrası internet bağlantınız kesiliyor ve size bilgilendirme SMS’i atılıyor.

Arkadaşlar TurkNet geçişim oldu kullanıyorum şu an ama Superonline'den modem teslim vs mesaj gelmedi hat VDSL altyapı TT ve e-Devlet sabit hat da Superonline gözüküyor.

Arkadaşlar TurkNet geçişim oldu kullanıyorum şu an ama Superonline'den modem teslim vs mesaj gelmedi hat VDSL altyapı TT ve e-Devlet sabit hat da Superonline gözüküyor.
Turknet üzerinden bilet açın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…