Jarvis

Başarılı
Yer
İstanbul
TurkNet, Türk Telekom fiber altyapısında 1000 Mbps download, 50 Mbps upload vermeye başlamış. Dün başvurdum, bugün telefonla sözlü onay verdim, belgeleri vs e-devlet’ten onayladım. Evde TT’nin kurduğu Huawei LG8245X6-50 WiFi 6 router mevcut. Bu router değişecek mi? Veya ben TurkNet’ten yeni bir router talep edebilir miyim? En geç 15 Aralık’ta aktif olacağı yazıyor online işlemlerde, eve bir kişi mi gelecek?

Son düzenleyen: Moderatör:
Tabii direkt değişecek, ONT de modem de değişecek.

Süreç İstanbul'da isen çok hızlı olur, gelip kurulumu yapmaları aşırı kısa sürüyor diyebilirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Tabii direkt değişecek, ONT'de modem de değişecekç

Süreç İstanbul'da isen çok hızlı olur, gelip kurulumu yapmaları aşırı kısa sürüyor diyebilirim.
İstanbul Anadolu Yakası'ndayım. Gelen SMS ve arayan kişi eğer cihazınız eski vs ise router değişir dedi ama bilmiyorum. Eski bir cihaz değil ama değişse ve TurkNet'e ait bişey olsa daha iyi olurdu. Bence yarına TT onaylar cuma veya cumartesi de ekip gelir diye düşünüyorum.

İstanbul Anadolu Yakası'ndayım. Gelen SMS ve arayan kişi eğer cihazınız eski vs ise router değişir dedi ama bilmiyorum. Eski bir cihaz değil ama değişse ve TurkNet'e ait bişey olsa daha iyi olurdu. Bence yarına TT onaylar cuma veya cumartesi de ekip gelir diye düşünüyorum.
Modem talebinde bulunduysan kesinlikle değiştirirler, zaten altyapı ve diğer işlemler hazır olduğu için kurulum da bir o kadar hızlı oluyor. Kurulum sonrası aktivasyon beklemesi falan da yok anında internet geliyor.

TurkNet, Türk Telekom fiber altyapısında 1000 Mbps download, 50 Mbps upload vermeye başlamış. Dün başvurdum, bugün telefonla sözlü onay verdim, belgeleri vs e-Devlet'ten onayladım. Evde TT'nin kurduğu Huawei LG8245x6-50 Wi-Fi 6 router mevcut. Bu router değişecek mi? Veya ben TurkNet'ten yeni bir router talep edebilir miyim? En geç 15 Aralık'ta aktif olacağı yazıyor online işlemlerde, eve bir kişi mi gelecek?

Türk Telekom fiberden TurkNet'e geçişte genelde Türk Telekom'un verdiği modem/ONT iade edilir ve TurkNet eve ekip gönderip kendi cihazını kurar. Yani Huawei LG8245x6-50 büyük ihtimalle değişir. İstersen TurkNet'ten yeni router talep edebilirsin. Aktivasyon gününde genelde bir ekip eve gelir ve işlem orada tamamlarlar tamamen.