Sürekli dalgın hissetmek

1589

Üstün
Makaleler
2
Günlük hayatımda sürekli dalgın hissetmeye başladım son 1 aydır. Buradayım ama sanki tam olarak burada değilmişim gibi hissediyorum. Sürekli dalgın oluyorum ve kendimi yaptığım herhangi bir işe tam olarak veremiyorum. Bunun nedenini bilen var mı? Birde mesela biri seslendiğinde o kişiye tam olarak kendimi veremiyorum o sebepten. Akıcı bir konuşma olmuyor yani.
Günde en az 7.5 saat uyuyorum 2 haftadır.

Son düzenleme:
Demir eksikliği, asosyallik, tembellik yapabilir. Meditasyon guzel olur, arada ben de yapıyorum.

Hocam B12 eksikliğiniz var, değil mi?

Aklınızda düşündüğünüz bir şey mi var? Bir düşünceye takılı mı kalıyorsunuz?

Kan tahlili yaptırın. Bu tarz şeyler hemen B vitaminlerine mal edilir ancak mineral eksikliğinde de bunlar olur. Magnezyum çok önemli.

Aklınızda düşündüğünüz bir şey mi var? Bir düşünceye takılı mı kalıyorsunuz?
Düşünürken bile kendimi düşündüğüm şeye veremeyecek kadar dalgın olabiliyorum bazen.

Hocam B12 eksikliğiniz var, değil mi?
Öyle düşünüyorum çünkü olayları çabuk unuturum.

Anti-depresan kullanıyorsan olabilir.
Kullanmıyorum.

Demir eksikliği, asosyallik, tembellik yapabilir. Meditasyon guzel olur, arada ben de yapıyorum.
Meditasyon dediğiniz şeyi nasıl yapabilirim?

Düşünürken bile kendimi düşündüğüm şeye veremeyecek kadar dalgın olabiliyorum bazen.

Öyle düşünüyorum çünkü olayları çabuk unuturum.

Kullanmıyorum.
Garipmiş biraz. Kan değerlerinize baktırın derim.

Garipmiş biraz. Kan değerlerinize baktırın derim.
Her yıl baktırıyoruz bir sorun gözükmedi en son testte. Tabii bu test 4 ay falan önceydi ama bir şey olduğunu düşünmüyorum.

Meditasyon dediğiniz şeyi nasıl yapabilirim?
Gözlerini kapatıyorsun rahat bir pozisyonda nefesin ile rahatlkyorsun, dusuncelerinin kontrolunu eline alıp bir şey dusunmuyorsun. Rahatlatiyor ve dikkat sorununa iyi geliyor. Kesisler bunu günlerce hatta aylarca yaparlar. 5-10 dakikadan başlarsın, çeşitleri var meditasyonun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…