Sürekli geçirilen boğaz enfeksiyonu

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Cnote
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 15
  • Görüntüleme Görüntüleme 157
  • Etiketler Etiketler
    boğaz
Bademciğini aldıran arkadaşlarım var, bir sorun yaşamadılar hayatlarında, hatta tam tersi daha olumlu oldu. Ben de küçükken aldıracaktım ama sonra doktorlar iyileştiğine karar verdiler.

Çürük dişlerden kaynaklı oluyordu yüksek ihtimalle. Biraz daha bekleyin ve mümkünse antibiyotik türünü değiştirin. Bademcik aldırmak son çare olmalı.

Çürük dişlerden kaynaklı oluyordu yüksek ihtimalle. Biraz daha bekleyin ve mümkünse antibiyotik türünü değiştirin. Bademcik aldırmak son çare olmalı.

Bende öyle düşünüyorum yarın dişci randevum var. Bakalım yine tekrarlarsa son çare ameliyat. Ancak hasta dahi olmasam boğazımda hep bir sızlama mevcut. Dişlerimde hiç ağrı olmuyor ama.

Bende öyle düşünüyorum yarın dişci randevum var. Bakalım yine tekrarlarsa son çare ameliyat. Ancak hasta dahi olmasam boğazımda hep bir sızlama mevcut. Dişlerimde hiç ağrı olmuyor ama.

Olmaz zaten. Dişlerden kaynaklı enfeksiyonlar oldukça yaygın. Sırf bu yüzden riskli ameliyatlar öncesi çürük şüphesi olan dişleri bile çektiriyoruz. Enfeksiyonun önüne geçmek amacıyla. Dediğim gibi bademcik sanıldığının aksine körelmiş ve işlevsiz bir organ değildir. Aksine bağışıklığa büyük katkısı vardır. En basiti hava ve damlacık yoluyla bulaşan bakterileri ciddi şekilde engeller.

Teşekkürler hocam ilginize. Umarım dişten dolayıdır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…