Bundan bıktım. Sürekli gülünmeyecek şeylere gülüyorum. Kendimi tutamıyorum. Bu sorunu doktora gitsem çözebilir miyim veya gitmeden de çözebilir miyim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bence gül gitsin, ne olacak, gülmek faydalıdır.
1708688500150.webp

Son düzenleyen: Moderatör:
Devlet hastanesine gidersen birkaç psikolojik ilaç verip yollarlar. En iyisi psikolog ile görüşmek.

Devlet hastanesine gidersen birkaç psikolojik ilaç verip yollarlar. En iyisi psikolog ile görüşmek.

Bunun için psikiyatrik ilaç var mıdır ki? Psikoloji ile haşır neşirim hiç duymadım. Dürtüsellik falan desen o da değil. Duygu durum bozukluğu için de ağır kaçar ilaçlar. Net bilgisi olan kişiler varsa ben de bu durumdan müzdaribim. Olur olmadık şeylere dana gibi gülüyorum.

Bunun için psikiyatrik ilaç var mıdır ki? Psikoloji ile haşır neşirim hiç duymadım. Dürtüsellik falan desen o da değil. Duygu durum bozukluğu için de ağır kaçar ilaçlar. Net bilgisi olan kişiler varsa ben de bu durumdan müzdaribim. Olur olmadık şeylere dana gibi gülüyorum.
Hocam tam buna özel var mı bilmiyorum ama devletteki doktorların yaptığı bu. İki dinleyip ilaç yazıp paketliyorlar. Deneyimden konuşuyorum bu arada.

Hocam tam buna özel var mı bilmiyorum ama devletteki doktorların yaptığı bu. İki dinleyip ilaç yazıp paketliyorlar.
Onu geç. Terapi falan lazım gibi duruyor buna. Ona da bütçe yetmez. Normalde çok ciddi adamım. Ama çok tuhaf şeylere gülüyorum. Kepaze gibi hissediyorum kendimi. Acınası bir durum.