2
29422
Ziyaretçi
Hytale de deneyebilirsiniz, yeni.
Çıktığı gün aldım
.PAYDAY 2 şiddetle tavsiye ederim.Merhaba arkadaşlar,
Uzun süre sıkmadan oynanabilecek, tekrar oynanabilirlik değeri yüksek oyunlar arıyorum. Tür fark etmez (RPG, FPS, strateji, çevrim içi veya tek oyunculu olabilir). Sizin uzun süredir oynayıp da hâlâ keyif aldığınız oyunlar varsa paylaşırsanız sevinirim.
Şimdiden teşekkürler, iyi oyunlar.![]()
Hocam onu oynadım sarmadı ya, çok az oynamıştım ama. Belki tekrar şans versem iyi olur, kütüphanemde olması lazım.
Arkadaşınız varsa daha eğlenceli ama bence tekli de sarar. DLC Unlocker da yükleyebilirsiniz isterseniz ban riski yok zaten.Hocam onu oynadım sarmadı ya, çok az oynamıştım ama. Belki tekrar şans versem iyi olur, kütüphanemde olması lazım.
Merhaba arkadaşlar,
Uzun süre sıkmadan oynanabilecek, tekrar oynanabilirlik değeri yüksek oyunlar arıyorum. Tür fark etmez (RPG, FPS, strateji, çevrim içi veya tek oyunculu olabilir). Sizin uzun süredir oynayıp da hâlâ keyif aldığınız oyunlar varsa paylaşırsanız sevinirim.
Şimdiden teşekkürler, iyi oyunlar.![]()
Don't Starve biraz oynadım ama bir halt anlamadım. Asetto Corsa iyidir ama NFS Unbound oynuyorum şu an zaten. Vampire Survivors gerçekten çok iyi. Aslında zaten "Vampire Survivors, Hades" tarzı oyunlar arıyorum biraz daha.Vampire Survivors, Redmatch 2, Assetto Corsa veya Don't Starve olabilir.