bahtsızkarakter
Becerikli
Buradan zaten ailenin derdi anlaşılıyor. Git, istediğin mesleği seç; dandik mühendis olacağına kaliteli usta ol.benim oğlan "elektrikçi" mi diyeceğim diye dalga geçti
Buradan zaten ailenin derdi anlaşılıyor. Git, istediğin mesleği seç; dandik mühendis olacağına kaliteli usta ol.benim oğlan "elektrikçi" mi diyeceğim diye dalga geçti
Hocam diploma olanlar kasiyer zor oluyor.
Ben ne olacağım? Kimse gel sana iş öğretelim demez, anca sanayi ve el işçiliği gibi meslekler küçük yaşta alıyor. Ömür boyu asgari ile garsonluk, baristalık mi yapacağım?
Vallahi böyle olacağını bilsem, lise terk sanayiye giderdim.
Hocam diploma olanlar kasiyer zor oluyor.
Ben ne olacağım? Kimse gel sana iş öğretelim demez, anca sanayi ve el işçiliği gibi meslekler küçük yaşta alıyor. Ömür boyu asgari ile garsonluk, baristalık mi yapacağım?
Bir şey önersem zaten kendinizin bileceği şeyler, seçenekleri zaten değerlendirmişsiniz. Ailen izin veriyorsa 1 sene kalman yönündeyim ben ama ailen buna pek yanaşır değil gibi. Sana yardımcı olabilecek tek cümlem; umarım başarılı birisi olursun, emeğinin karşılığını alırsın. Pek işe yarar bir şey değil ama...
Hocam 3 oluyor. Ben 12'yi mezundan saymıyorum. Eğer mezuna kalırsam 4. girişim olacak seneye. Zaten sınav sistemi değişiyormuş.
Olsun. Yine de gir. Ben de 3. mezunum. Bu yıl 3. mezun patlaması yaşanacak.Hocam 3 oluyor. Ben 12'yi mezundan saymıyorum. Eğer mezuna kalırsam 4. girişim olacak seneye. Zaten sınav sistemi değişiyormuş.
Yani her sene mezuna kalma olayları artıyor. Dayanabilir miyim bilmiyorum?Olsun. Yine de gir. Ben de 3. mezunum. Bu yıl 3. mezun patlaması yaşanacak.
Bu ne yaabenim oğlan "elektrikçi" mi diyeceğim diye dalga geçti