Tatil diye uyku düzenimi de mahvettim 3-4 gibi yatıp 13 de kalkıyorum. Yemek yemek dışında neredeyse hiç yataktan kalkmıyorum, arada bilgisayara falan bakmak için kalkıyorum o kadar. Yatakta ya film ya dizi ya kitap okuyarak bir şekilde günü geçiriyorum. Son 2 gündür inanılmaz bir baş ağrısı oldu ama işin garip kısmı başımı hareket ettirmeyince ağrı olmuyor. Kafamı sallayınca sanki beynim kafatasıma çarpıyor gibi :D başınıza geldi mi? Geldiyse nasıl hallettiniz?

Tatil diye uyku düzenimi de mahvettim 3-4 gibi yatıp 13 de kalkıyorum. Yemek yemek dışında neredeyse hiç yataktan kalkmıyorum, arada bilgisayara falan bakmak için kalkıyorum o kadar. Yatakta ya film ya dizi ya kitap okuyarak bir şekilde günü geçiriyorum. Son 2 gündür inanılmaz bir baş ağrısı oldu ama işin garip kısmı başımı hareket ettirmeyince ağrı olmuyor. Kafamı sallayınca sanki beynim kafatasıma çarpıyor gibi :D başınıza geldi mi? Geldiyse nasıl hallettiniz?
Evet neden olur. Aynı şekilde üst üste aşırı boş gün geçirirsem benim de başım ağrır.

Hayatım boyunca düzenli bir uyku sorunu çekmesem de illaki arada sırada uyku tutmadığı oluyor ya da çok tuttuğu oluyor, öğleye kadar yatıyorum ve kalkınca tüm günüm mahvoluyor aynı sizinki gibi. Bunun dışında hareketsiz geçirdiğim günlerde berbat, verebileceğim öneri; hayatın daha güzel olduğunun farkına varmanız, ne bileyim beş dakika balkona çıkıp nefes almak ya da olabilecek en farklı şekilde günü geçirmek. İnternette yabancı insanlarla sohbet edebileceğimiz çok fazla platform var hatta insan kendiyle bile arkadaş olabilir, çıkıp rastgele bir rotadan parka bile gidilebilir mesela.

Biyolojik saat bozulunca hem başın ağrır hem de ikişer gün de şafak atar. Su içmemek de, odanın havasız olması, pencerelerin kapalı olması, odayı havalandırmamak da kuru hava da çok fazla baş ağrısına sebep olan konulardandır. Askerde gececi olup sabah yatmak herkese keyifli gelse de çok saçma bir baş ağrısı çekerdim.