Cumartesi günü direksiyon sınavını geçtim. Bugün de kursa belgeyi almaya gittim ama orada bir adam belgeye gerek yok kimlikle fotoğrafını al git yeter dedi. Yine de aklımda kaldı. Belge gerekiyor mu? E-Devlet'e işledi bu arada.
Detaylar
Kim cevapladı?
5
5124
Ziyaretçi
İşini şansa bırakma, her ihtimale karşı belgeni yanında götür.
Kimlik normal şartlarda yeterli oluyor. Ama görevliye bağlı olarak götürmen gerekebilir. Bazı insanlar sinirlerini diğer insanlardan çıkarmayı sever.
- Makaleler
- 1
Biyometrik fotoğraf, kan grubu belgesi, sürücü sertifikası, öğrenci belgesi, sağlık raporu, makbuz vb. her şeyimi alarak nüfus müdürlüğüne gitmiştim. Benden sadece fotoğrafımı aldılar, "sistemde belgeler görünüyor" diyerek diğerlerine bakmadılar bile. Yine de işinizi sağlama almak istiyorsanız alabilirsiniz.
- Makaleler
- 1
Sistemde gözükmüyorsa zaten belge verseniz de yapmazlar.Biyometrik fotoğraf, kan grubu belgesi, sürücü sertifikası, öğrenci belgesi, sağlık raporu, makbuz vb. her şeyimi alarak nüfus müdürlüğüne gitmiştim. Benden sadece fotoğrafımı aldılar, "sistemde belgeler görünüyor" diyerek diğerlerine bakmadılar bile. Yine de işinizi sağlama almak istiyorsanız alabilirsiniz.
Tearz
Uzman
Fotoğraf ve kimliğin yeterli. Eski ehliyetin varsa onu da götür. Diğerleri sistem üzerinden görünüyor.Cumartesi günü direksiyon sınavını geçtim. Bugün de kursa belgeyi almaya gittim ama orada bir adam belgeye gerek yok kimlikle fotoğrafını al git yeter dedi. Yine de aklımda kaldı. Belge gerekiyor mu? E-Devlet'e işledi bu arada.
Yeni konular
-
-
-
Çin'de 1.5 milyon takipçisi bulunan köpek kaçırıldı ve yedirildi
- Dagster3532
-
Giyim Casio saatlerde %10 indirime ek 300 TL kupon fırsatı
- Caner Uncu
-
-
-