Sürücü güncellemesi sonrası, RTX 4070 Super ekran kartı kapanıp açılıyor

kerem.akduman

Başarılı
Son güncellemeden sonra böyle oldu. Ekran siyah oluyor ve fanlar hızlı çalışıyor. Eski driverları denedim aynısı oluyor.

Anakart: MSI B650-S.

Resimi sanırım hayal ediyoruz.

DDU ile kaldırıp sonra tekrar indirdiyseniz başka bir sebep de olabilir.

Son düzenleyen: Moderatör:
Resimi sanırım hayal ediyoruz.

Ekran siyah oluyor diyorum neyin fotoğrafını atayım? Hiçbir şey olmuyor, sadece siyah ekran oluyor. Fanlar son hız çalışıyor.

DDU ile kaldırıp sonra tekrar indirdiyseniz başka bir sebepte olabilir.

Şimdi en güncel driver indireyim, bir süre deneyeceğim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ekran siyah oluyor diyorum neyin fotoğrafını atayım? Hiçbir şey olmuyor sadece siyah ekran oluyor. Fanlar son hız çalışıyor.

Şimdi en güncel driver indirim bir süre deneyeceğim.

DDU ile silip yeni driver yüklemişseniz ve sorun hala devam ediyorsa sıkıntı ekran kartındadır.

DDU ile silip yeni driver yüklemişseniz ve sorun hala devam ediyorsa sıkıntı ekran kartındadır.
Kablo yüzünden ekrana görüntü gelmiyor derdim fakat fan hızları artıyor dediği için vazgeçtim.

Karta herhangi bir uv veya oc işlemi yapılmış mıydı?

DDU ile denemedim. Eski driver ile temiz kurulum yaptım. Eğer işe yaramaz ise dediğiniz ile yapacağım.

Kablo yüzünden ekrana görüntü gelmiyor derdim fakat fan hızları artıyor dediği için vazgeçtim.

Karta herhangi bir UV veya OC işlemi yapılmış mıydı?

Yok hocam default ne geldiyse öyle hiçbir şey yapmadım.

Güvenli modda DDU ile silip eski driver kurmak daha sağlıklı olur.

Deneyip sonuçları paylaşacağım.

DDU ile kaldırdım en son driver yeniden kurdum. Şimdi ise ekran siyah oluyor ama fanlar normal şekilde çalışıyor.

Ekran kartı sıfır. Daha yeni aldım.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…