Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

CheeZz_MaN

Uzman
Sürücü inerken vazgeçip geri iptal ettim bir sıkıntı olur mu? Ben şahsen olmuyacağını düşünüyorum çünkü eğer bir sorun çıksaydı neden oraya iptal düğmesi koysunlar ki? Ama yine de ben çok bilgili değilim o yüzden sizlere danışmak istedim.

Çözüm
İnerken değil ama kurarken iptal ederseniz sıkıntı çıkma ihtimali var. Driver rastgele bir programa benzemez. Kurulurken iptal edilmesine kesinlikle karşıyım. Kurulmasını beklemek en mantıklısı.
Sürücü inerken vazgeçip geri iptal ettim bir sıkıntı olur mu? Ben şahsen olmuyacağını düşünüyorum çünkü eğer bir sorun çıksaydı neden oraya iptal düğmesi koysunlar ki? Ama yine de ben çok bilgili değilim o yüzden sizlere danışmak istedim.

Ekran kartı driverı gibi driverlarda genelde ekran gidip gelir o anda iptal edersen sıkıntı çıkabilir. En mantıklısı komple kurulmasını bekleyip sonradan silmek.

İnerken değil ama kurarken iptal ederseniz sıkıntı çıkma ihtimali var. Driver rastgele bir programa benzemez. Kurulurken iptal edilmesine kesinlikle karşıyım. Kurulmasını beklemek en mantıklısı.

Çözüm
Ekran kartı driverı gibi driverlarda genelde ekran gidip gelir o anda iptal edersen sıkıntı çıkabilir. En mantıklısı komple kurulmasını bekleyip sonradan silmek.

Yok hocam bastım hiçbir şey olmuyordu daha indiriyordu 5 de 1'i falan inmişti.

Kurulurkenden kastınız indirme bitiyor ekran gidiyor geliyor falan sonlara doğru değil mi hocam?

Evet indirme bittikten sonra. İndirilirken iptal etmeniz sıkıntı çıkarmaz. Ama kurulurken iptal edilmesi çıkarabilir.

Çok yaşayın be hocam vallahi teşekkür ederim. Bilgisayat konusunda çok kötü hissediyorum kaygı falan bayağı kötü oluyor şu an için rahatladı. EDİT: Heyecandan yabancılar gibi yazmışım:D