Detaylar
Kim cevapladı?Deneme fırsatım olmadı, bilemiyorum ancak değerlendirmelere bakılırsa oldukça başarılı görünüyor.@YXEL, hocam bu ürün nasıldır?
Nasiol Yüksek Su Emici Özellikli 60x90cm-600gsm Mikrofiber Araç Kurulama Havlusu-Çiziksiz Temizlik
i5 7500F 46
Yetkin
Evet, ben de yorumlardan bakarak iyi olduğunu düşündüm. Sanırım onu alacağım.Deneme fırsatım olmadı, bilemiyorum ancak değerlendirmelere bakılırsa oldukça başarılı görünüyor.
i5 7500F 46
Yetkin
Hocam şimdilik Nasiol aldım, güderiyi de araştırdım, o da baya iyi bir şeymiş sanırım.Kurulama bezleri olarak güderi tercih edin çünkü suyu en iyi onlar emiyor fakat kaliteli olanlarından bir tane alın. Mikrofiber bezler ve havlular maalesef güderi performansı veremez.
Nasıl sizce?
@Eagles, Güderi bez olarak ne önerirsiniz? Marka vs önemli mi?
Eagles 46
Üstün
Hocam şimdilik Nasiol aldım, güderiyi de araştırdım, o da baya iyi bir şeymiş sanırım.
Nasıl sizce?
İş yapar ama güderi araba kurulama işinde bir numaradır çünkü havlular yorucu oluyor.
Şimdi piyasada çok fazla marka çıktı ama biraz yumuşak ve bir tık pahalı olanını tercih etmelisiniz. Markaya bakmaktan ziyade elinizle dokunup o kadifemsi dokusunu hissetmek lazım çünkü zımpara gibi sert olanlar genelde kalitesiz olanlardır.
İlla marka olsun dersen Würth sentetik güderide iyidir ama benim tercihim hakiki güderi olacaktır ve şu ikisine bakabilirsin.
Bende de var ama hakiki güderiyi zamanında Bauhaus mağazasından almıştım ve artık o kadar kalitelisi gelmiyor. O yüzden elimdeki ürün piyasada bulunamadığı için size öneremiyorum.