Az önce iki bardak su içtim ve sonra fark ettim. Su sabitken belli olmuyor ama çalkalayınca içinde beyaz şeffaf bir şeyler yüzüyor. Suyu sebilden dolduruyorum. Bidona suyu birkaç ay önce dışarıdaki bir çeşmeden doldurduk. Ayrıca su olması gerekenden biraz daha bulanık. Belki soğuk olduğu içindir, emin değilim.
Detaylar
Kim cevapladı?Dışarıdaki çeşmeden doldurduğun suyu gneş görmeyen serin bir yerde muhafaza et, maksimum 2 haftada tüket. Her türlü organizma çoğalmıştır onun içinde. İçme.
Sürekli doldurduğumuz sudan içtim. Uzun zamandır buradan dolduruyorduk.Bilmediğiniz suyu içmeyin. Akar sudan ya da dışarıda bilmediğiniz çeşmeden su içilmez.
1-2 bardaktan bir sorun olur mu peki?Dışarıdaki çeşmeden doldurduğun suyu gneş görmeyen serin bir yerde muhafaza et, maksimum 2 haftada tüket. Her türlü organizma çoğalmıştır onun içinde. İçme.
B 52 Stratofortress
Deneyimli
O beyaz şeyler birkaç dakika sonra kayboluyor mu, yoksa kalıyor mu? Bu parçalar çökebilir, yüzebilir veya suyun içinde asılı kalabilir. Kaybolmadan kalıyorlarsa sanırım o şeyler biyofilm/tortu, mikroorganizma gelişimi olmuş, o suyu tüketmeyin.
Birkaç dakika sonra kayboluyorlar. Yüzüp yüzmediklerini tam anlayamıyorum. Çalkamadan çok belli olmuyor, belli oluyor ama birazı belli oluyor. Muhtemelen çöküyor. 1-2 bardak içmiştim, bir sorun yaratır mı?O beyaz şeyler birkaç dakika sonra kayboluyor mu, yoksa kalıyor mu? Bu parçalar çökebilir, yüzebilir veya suyun içinde asılı kalabilir. Kaybolmadan kalıyorlarsa sanırım o şeyler biyofilm/tortu, mikroorganizma gelişimi olmuş, o suyu tüketmeyin.
B 52 Stratofortress
Deneyimli
Çalkaladığınızda şişenin içindeki gazlar da suya karışır, bunlar hızlıca kaybolan kabarcıklar. Böyle değilse muhtemel olarak mikroorganizma gelişimini düşündürüyor, haliyle tam olarak ne olduğunu buradan anlayamayacağımız için bir şey olur da diyemem olmaz da diyemem ama siz yine de tüketmeyin.Yüzüp yüzmediklerini tam anlayamıyorum. Çalkamadan çok belli olmuyor, belli oluyor ama birazı belli oluyor. 1-2 bardak içmiştim, bir sorun yaratır mı?
Yeni konular
-
-
-
-
Scott Pilgrim vs. the World: The Game: Complete Edition - Türkçe Yama
- RewAdIs Çeviri
-
-
-