Dışarıda kullanıcaksan Switch Lite daha uygun olur, OLED büyük kaçar. Kırık almanı öneririm eğer online oynamayacaksan veya oyun için 5000 TL civarı bütçen yoksa. Eğer varsa birkaç oyun alıp esnaflarla 200 civarı verip eş fiyatlı oyunla takaslayabiliyosun, kullanıcıyla sahibinden aracıyla da takaslayabilirsin.
Switch'in amacı grafik değil oyun deneyi midir exclusive konusunda kataloğu bol bir cihaz bende şu an OLED, v2, Lite modelleri var ve kesinlikle çip taktırmanı tavsiye ederim çünkü piyasada düzgün oyunlar 2. el 1500 TL civarı. Şarjı 6-7 saat civarı gidiyor fakat sakın V1 modeli alma OLED'e bütçen yetmiyorsa bile V2 en düşük al şarjı 2 kat uzun gidiyor.
Eğer hazır bir cihaz istersen bende V2 ve OLED çipli şekilde satıyorum bu arada.
Switch'i alırken grafiklerinin düşük olacağını bilmeniz gerekiyor zaten, oyunlar grafiğe değil genelde oynanışa önem veriliyor oyun içinde yaptığınız şeyler vesaire.
Haklısınız. Ama oyun seçiminde sınırlı. Mesela Mario oyunlarının sadece yarısını oynayabiliyorsunuz. Ama Steam Deck alırsanız emulator yöntemleriyle Wİİ Wii U hatta Switch oyunlarını bile oynayabilirsiniz. Hatta Playstation exclusive oyunlarını hem emulator aracılığıyla yada Windows yükleyip oynayabilirsiniz.
Haklısınız. Ama oyun seçiminde sınırlı. Mesela Mario oyunlarının sadece yarısını oynayabiliyorsunuz. Ama Steam Deck alırsanız emulator yöntemleriyle Wii Wii'u hatta Switch oyunlarını bile oynayabilirsiniz.
Düşük performans verir hocam. Switch güçlü bir konsol değil. Linux kursanız bile çok yüksek bir performans almazsınız. Benimde kırık Switch'im var. Ama dediğim gibi ben sadece diğer konsollara geçmenizi öneriyorum. Ama hala Switch almak istiyorsanız fikrinize saygı duyarım!
Switch'in amacı grafik değil oyun deneyi midir exclusive konusunda kataloğu bol bir cihaz bende şu an OLED, v2, Lite modelleri var ve kesinlikle çip taktırmanı tavsiye ederim çünkü piyasada düzgün oyunlar 2. el 1500 TL civarı. Şarjı 6-7 saat civarı gidiyor fakat sakın V1 modeli alma OLED'e bütçen yetmiyorsa bile V2 en düşük al şarjı 2 kat uzun gidiyor.
Eğer hazır bir cihaz istersen bende V2 ve OLED çipli şekilde satıyorum bu arada.
Kusura bakmayın hocam ama PS exclusive oyunlar cidden umurumda değil, ben Nintendo oyunlarını oynamak için Nintendo Switch alacağım zaten, aşırı sıkılırsam Android kurarım geçerim yanına.
Dışarıda kullanıcaksan Switch Lite daha uygun olur, OLED büyük kaçar. Kırık almanı öneririm eğer online oynamayacaksan veya oyun için 5000 TL civarı bütçen yoksa. Eğer varsa birkaç oyun alıp esnaflarla 200 civarı verip eş fiyatlı oyunla takaslayabiliyosun, kullanıcıyla sahibinden aracıyla da takaslayabilirsin.
Kusura bakmayın hocam ama PS exclusive oyunlar cidden umurumda değil, ben Nintendo oyunlarını oynamak için Nintendo Switch alacağım zaten, aşırı sıkılırsam Android kurarım geçerim yanına.