Switch 2 konusunda olan son olaylardan katılıyorum da. 2. el kırık bir cihazdan Nintendo'nun sıfır kazancı var hatta zarar ediyor![]()
Hocam ilanınıza baktım, şahsi düşüncem Param Güvende ile satmayın. Sorun yaşarsınız bu meblağda.
Switch 2 konusunda olan son olaylardan katılıyorum da. 2. el kırık bir cihazdan Nintendo'nun sıfır kazancı var hatta zarar ediyor![]()
Oyunlardan o kadar çok para kazanıyor ki konsolu bedavaya vermesi lazım.Switch 2 konusunda olan son olaylardan katılıyorum da. 2. el kırık bir cihazdan Nintendo'nun sıfır kazancı var hatta zarar ediyor![]()
Oyunlardan o kadar çok para kazanıyor ki konsolu bedavaya vermesi lazım.
Bende yurt dışından Nintendo Switch 2 alıp çip taktırmayı düşünüyorum. Normal Switch'ten çok daha güçlü emülatörle bayağı iş yapar. Steam Deck alacaktım ama zaten bilgisayarım var ve vazgeçtim.
Hocam ilanınıza baktım, şahsi düşüncem Param Güvende ile satmayın. Sorun yaşarsınız bu meblağda.
Hocam 2-3 yılı bulursa almam o zaman. Çıksın bakariz. Yurtdışında el konsolları ucuz sizce en F/P olan hangisi ? Asus rog ally Stean deck vb.Çiple oyuna para vermiyorsun zaten ondan dedim.
O iş biraz zor hocam Switch 2 yüzde yüz picofly korumalı bir sistem olacak. Kırılması 2-3 yıl bulur.
Kargolamadan önce detaylı videolara sahibim bir kere yaşadım zaten onda da ben haklı bulundum. Adam V1 cihaza kendi bozuk joyconlarını vermiş hepsinin seri numarası kayıtlı bende.
Hocam 2-3 yılı bulursa almam o zaman. Çıksın bakariz. Yurt dışında el konsolları ucuz sizce en F/P olan hangisi? ASUS ROG Ally stean deck vb.
Hocam yurtdışında ortama kaç dolar ? 500 dolardan fazlaysa alamayabilirim.ROG Ally Z1 Extreme bence. Ben açıkçası Switch 2 yine de alacağım gibi en kötü TR de satarım tekrar daha pahalıya.
Hocam yurt dışında ortama kaç dolar? 500 dolardan fazlaysa alamayabilirim.