moli

Yetkin
Yer
İzmir
Okula giderken vesaire evdede oynamak için Switch OLED almak istiyorum çünkü okula giderken yaklaşık 1.5 saatim gidiyor artık sıkılmaya başladım. Bundan dolayı Switch OLED bakıyorum. Switch 2 almak gibi bir düşüncem yok. Sizce kırık mı almalıyım 2. el ya da sıfır alıp kendim mi kırdırayım? Kırık alınca dikkat edilmesi gerekenler neler? Yardımcı olursanız sevinirim.

Okula giderken vesaire evdede oynamak için Switch OLED almak istiyorum çünkü okula giderken yaklaşık 1.5 saatim gidiyor artık sıkılmaya başladım. Bundan dolayı Switch OLED bakıyorum. Switch 2 almak gibi bir düşüncem yok. Sizce kırık mı almalıyım 2. el ya da sıfır alıp kendim mi kırdırayım? Kırık alınca dikkat edilmesi gerekenler neler? Yardımcı olursanız sevinirim.
Biraz daha koyup Steam Deck alırdim ben.

İki öneriye de bütçem yetmiyor maalesef.
Dostum bütçeni söyleyebilir misin? Switch kullanıcısı olarak söylüyorum aldığıma resmen pişmanım.

Hiç switch tecrübeniz yok ise 2. el switch lite öneririm. Hem çok ödememiş olursunuz hem de el konsoluna giriş yapmış olursunuz. ROG Ally her zaman bir seçenek fakat daha fazla maliyet olacaktır. Lite hem küçük hem de kırılabilir bir konsol. Tabi kendine göre eksileri var fakat yolda her türlü işinizi görecektir.

Hiç Switch tecrübeniz yok ise 2. el Switch Lite öneririm. Hem çok ödememiş olursunuz hem de el konsoluna giriş yapmış olursunuz. ROG Ally her zaman bir seçenek fakat daha fazla maliyet olacaktır. Lite hem küçük hem de kırılabilir bir konsol. Tabii kendine göre eksileri var fakat yolda her türlü işinizi görecektir.

Hocam spesifik olarak OLED istiyorum ya, taşınabilirlik çok da önemli değil büyük ekran ve OLED ekran olması birinci nedenler almam için.

Not: Steam Deck'te alınabilir.

Grafikleri düşük ve sınırlı oyun seçimi var.

Switch'i alırken grafiklerinin düşük olacağını bilmeniz gerekiyor zaten, oyunlar grafiğe değil genelde oynanışa önem veriliyor oyun içinde yaptığınız şeyler vesaire.