Okula giderken vesaire evdede oynamak için Switch OLED almak istiyorum çünkü okula giderken yaklaşık 1.5 saatim gidiyor artık sıkılmaya başladım. Bundan dolayı Switch OLED bakıyorum. Switch 2 almak gibi bir düşüncem yok. Sizce kırık mı almalıyım 2. el ya da sıfır alıp kendim mi kırdırayım? Kırık alınca dikkat edilmesi gerekenler neler? Yardımcı olursanız sevinirim.
Detaylar
Kim cevapladı?OverallTaken
Uzman
Biraz daha koyup Steam Deck alırdim ben.Okula giderken vesaire evdede oynamak için Switch OLED almak istiyorum çünkü okula giderken yaklaşık 1.5 saatim gidiyor artık sıkılmaya başladım. Bundan dolayı Switch OLED bakıyorum. Switch 2 almak gibi bir düşüncem yok. Sizce kırık mı almalıyım 2. el ya da sıfır alıp kendim mi kırdırayım? Kırık alınca dikkat edilmesi gerekenler neler? Yardımcı olursanız sevinirim.
ASUS ROG Ally almanı öneririm. Switch oyunlarını da oynayabilirsin.
İki öneriye de bütçem yetmiyor maalesef.
Wartz
Başarılı
- Makaleler
- 5
Dostum bütçeni söyleyebilir misin? Switch kullanıcısı olarak söylüyorum aldığıma resmen pişmanım.
Haklısınız ama ASUS ROG Ally hakkında fazla fikrim yoktu. O yüzden pas geçmiştim. Oyun...Switch alırken bunları düşünmeniz lazımdı maalesef. Nintendo konsolları ve oyunları kendilerine has bir kitleye sahiptir. Bu kitlenin amacı "ben konsolda bunları yapayım, üst düzey grafikler göreyim." vb değil. O insanlar Nintendo'nun oyunlarını o halleriyle seviyorlar. Elbette Nintendo kötü oyun çıkarınca eleştiriyorlar ama sonuç olarak amaçları Switch üzerinden üst düzey grafiklere erişmek veya sistem değiştirmek değil. Nintendo oyunlarını ve o konsola çıkan diğer oyunları oynamak. Sadece bu.
Kaandrick Lamar
Yetkin
Hiç switch tecrübeniz yok ise 2. el switch lite öneririm. Hem çok ödememiş olursunuz hem de el konsoluna giriş yapmış olursunuz. ROG Ally her zaman bir seçenek fakat daha fazla maliyet olacaktır. Lite hem küçük hem de kırılabilir bir konsol. Tabi kendine göre eksileri var fakat yolda her türlü işinizi görecektir.
Dostum bütçeni söyleyebilir misin? Switch kullanıcısı olarak söylüyorum aldığıma resmen pişmanım.
Kırık ikinci el 12-13 bandına bulunabiliyor benim de o taraflarda bütçem, neden pişmansın bu arada?
Wartz
Başarılı
- Makaleler
- 5
Not: Steam Deck'te alınabilir.
Grafikleri düşük ve sınırlı oyun seçimi var.Kırık ikinci el 12-13 bandına bulunabiliyor benim de o taraflarda bütçem, neden pişmansın bu arada?
Grafikleri düşük ve sınırlı oyun seçimi var.Kırık ikinci el 12-13 bandına bulunabiliyor benim de o taraflarda bütçem, neden pişmansın bu arada?
Hiç Switch tecrübeniz yok ise 2. el Switch Lite öneririm. Hem çok ödememiş olursunuz hem de el konsoluna giriş yapmış olursunuz. ROG Ally her zaman bir seçenek fakat daha fazla maliyet olacaktır. Lite hem küçük hem de kırılabilir bir konsol. Tabii kendine göre eksileri var fakat yolda her türlü işinizi görecektir.
Hocam spesifik olarak OLED istiyorum ya, taşınabilirlik çok da önemli değil büyük ekran ve OLED ekran olması birinci nedenler almam için.
Not: Steam Deck'te alınabilir.
Grafikleri düşük ve sınırlı oyun seçimi var.
Switch'i alırken grafiklerinin düşük olacağını bilmeniz gerekiyor zaten, oyunlar grafiğe değil genelde oynanışa önem veriliyor oyun içinde yaptığınız şeyler vesaire.