Switch OLED alınır mı?

OLED 12500 TL, V2 11500 TL'ye satıyorum. V2 de kılıf gibi şeylerde veriyorum. Cihazlar çipli bu arada.

Sadece 20 yıllık oyunları oynayabilirsiniz demedim sadece. Diğer yeni çıkan PlayStation exclusive oyunlarını da oynayabilirsiniz.

Steam Deck çok el yoran bir cihaz ki Switch OLED'i joyconlarını çıkarıp cebimde taşıyabiliyorum metroda falan çok rahat bir cihaz. Ayrıca kendi oyunlarında ki optimizasyonu iyi olduğundan violet tarzı oyunlar dışında görüntü bozuk gelmedi bana örnek olarak Batman Arkham City böyle. Steam Deck güzel cihaz fakat bilgisayarın varsa ve farklı bir deneyim arıyorsan Switch daha mantıklı bence okulda az FIFA atmadık joyconları çıkarıp. Bu arada port oyunlar leş gibi onu da söyleyeyim o konuda hak veriyorum.

Fiyatlar uygunmuş hocam, bende sizin gibi nedenlerden istiyorum arkadaşlarla okulda FIFA atmak gibi veya yolda giderken oynamak gibi. Her ne kadar büyüklüğün sorun olmayacağını söylemiş olsam da Steam Deck harbiden daha büyük ve el yorar diye düşünüyorum, Steam oyunlarını oynamak için evimde bilgisayarım var çok da gerek olduğunu düşünmüyorum ben mariokart ve splatoon gibi oyunlar oynamak istediğim için almak istiyorum zaten.

Yani bendeki cihazlar dediğim gibi temiz cihazlar zaten çip işlemi garantili ve NFC mevcut olan yeni nesil çiplerden telefonla çip bilgilerine falan ulaşabilirsiniz. Zaten göndermeden önce yanında deneme amaçlı bir oyunda koyacağım. Overclock ile grafik yükseltimi ile konularla ilgilide WhatsApp'dan adım adım yardım edebiliyorum ya da programı uygulayıp kullanımını gösterebiliyorum. OLED cihazın v2'ye yakın fiyatta olmasının sebebi kutu kötü durumda onun dışında kullanımda bir sorun yok Full ekipmanlı.

Joyconlarda cihaz daha çok satış amaçlı tutulduğundan tertemiz drift testi PC üzerinden detaylı yapılıp wpden video atabiliyorum.

şuanda tam bütçe oturmuş değil hocam param fazla yok ama olduğunda yardım edebilirseniz size ulaşmam için herhangi bir sosyal medyanız var mı?

Switch Lite alın geçin, dışarda oynamak için piyasadaki en iyi konsol. Küçük, pratik. Öküz gibi Steam Deck.

Şu anda tam bütçe oturmuş değil hocam param fazla yok ama olduğunda yardım edebilirseniz size ulaşmam için herhangi bir sosyal medyanız var mı?

Zaten elimde birkaç cihaz oluyor satışa uygun temiz cihazlarsa koyuyorum buradan isterseniz direk takip edip yazabilirsiniz genel olarak bakıyorum ya da.
Hesabımı takip edebilirsin.

Switch Lite alın geçin, dışarıda oynamak için piyasadaki en iyi konsol. Küçük, pratik. Öküz gibi Steam Deck.

Bu da bir seçenek bu arada ama arkadaş Mario Kart falan dediği için v2, OLED önerdim yakında kataloğuma Lite modelleri de eklemeyi planlıyorum.

Evet evet, local çok oyuncu için Switch Lite yok gibi bir şey. Kötü yani. Çipli Switch OLED almak süper mantıklı. 12k'ya sınırsız oyun.

Kırık al, n*ntendo firmasına para yedirmemek lazım. Aç bir firma, doymak bilmiyor.

Switch 2 konusunda olan son olaylardan katılıyorum da. 2. el kırık bir cihazdan Nintendo'nun sıfır kazancı var hatta zarar ediyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…