ahmoid

Başarılı
Merhaba,

Windows 11 HP laptopumu 1 haftadır kullanmıyordum. Bugün açtığımda 10-15 dakika aralıklarla sürekli mavi ekran hatası almaya başladım. "SYSTEM_THREAD_EXCEPTION_NOT_HANDLED" hatası veriyor ve alt kısımda hata nedeni olarak "rtwlane6.sys" belirtiliyor. Aşağıdaki bağlantıdan minidump dosyalarını görüntüleyebilirsiniz. Yakın zamanda herhangi bir donanım ekleyip çıkartmadım.

Sistem:
  • Ryzen 5 5500U
  • 16 GB RAM
Teşekkürler.

Minidump Dosyaları

Formatla o zaman. En hızlı çözüm. Windows'u onaran komutlar var ancak ben daha işe yaradığını görmedim.

Belki de sadece güncelleştirme önbelleği hatasıdır ya da yükleme aracı ile dosyaları koruyarak Windows dosyalarını tekrar yükler ve günceller.

Format atmak sonraki adım olmalı bence...

Merhaba,

Windows 11 HP laptopumu 1 haftadır kullanmıyordum. Bugün açtığımda 10-15 dakika aralıklarla sürekli mavi ekran hatası almaya başladım. "SYSTEM_THREAD_EXCEPTION_NOT_HANDLED" hatası veriyor ve alt kısımda hata nedeni olarak "rtwlane6.sys" belirtiliyor. Aşağıdaki bağlantıdan minidump dosyalarını görüntüleyebilirsiniz. Yakın zamanda herhangi bir donanım ekleyip çıkartmadım.

Sistem:
  • Ryzen 5 5500U
  • 16 GB RAM
Teşekkürler.

Minidump Dosyaları
O sürücüyü donanım kimliği ile en güncelini bulup yüklesen çözülür gibi. Tek sorun sürücünün Windows ile uyumsuzluğu. NTSTATUS 0xC5 yani Erişim Engellendi hatası almışsın çünkü.

Belki de sadece güncelleştirme önbelleği hatasıdır ya da yükleme aracı ile dosyaları koruyarak Windows dosyalarını tekrar yükler ve günceller.

Format atmak sonraki adım olmalı bence...
Format her zaman en son çare zaten.