SF26

Üstün
Oldukça kaotik ve trajik bir sonla biten bir final oldu, Faker ve T1'ın 6. şampiyonluğu. Gumayusi ve Keria da tarihin en iyi alt koridor (bot lane) ikilisi olduğunu gösterdi.

Bu arada subjektif bir yorum olarak, Doran yerine mezardan MaRin'i üst koridora koysak 3-0 ezerdi. T1. Doran'a rağmen kazandı resmen T1.

LoL oyunu bayıktı, e-spor izlerdim ama artık o kadar çok Kore takımlarının tekelleşmesi oldu ki e-spor da sıkıcı olmaya başladı. İki Kore takımı finalde siz düşünün. Tebrikler T1, dominasyona devam.

LoL oyunu bayıktı, e-spor izlerdim ama artık o kadar çok Kore takımlarının tekelleşmesi oldu ki e-spor da sıkıcı olmaya başladı. İki Kore takımı finalde siz düşünün. Tebrikler T1, dominasyona devam.
Ona bakarsanız T1 LPL'i tek başına tokatlaya tokatlaya kupa da almıştı. Batı'da G2 dışında takım yok ki onların da Salary Cap'ten ötürü ADC değiştiremediği bir ortam var.

@SF26, Ne bileyim eskiden Brezilya vardı, Türkiye vardı, Amerika iyiydi, Avrupa rekabetçiydi. Maçlar heyecanlıydı. Şimdi AL mi alacak yoksa geng veyahut t1 mı diye bekliyoruz. Belki de sadece benim için böyledir.