7303

Uzman
21 Haziran yani 8 gün sonra taahhüdüm bitiyor. Başka bir internete geçmek istiyorum, yaşadığım bölgede port sıkıntısı var o yüzden direk geçiş yapacağım. Kaç gün kala başka internete başvursam Türk Telekom cayma bedeli çıkarmaz.

Son ayda bana taahhüt çıkacağı söylenmişti. 2-3 gün kala geçiş tamamlanıyor. Geçiş yapacağınız operatör ile konuşun genelde 2-3 gün oluyor.

Taahhütünüz 21 Haziran'da bitiyor ise, 21 Mayıs'tan itibaren geçmeniz halinde sadece o ayın faturasını tam miktar ödersiniz. Ekstra taahhüt cayma bedeli çıkmaz.
Ben son faturayı ödeyip çıkmak istediğimi söylediğimde kalan gün miktarı kadar cayma bedeli ödemem gerektiği söylendi.

8 gün için 1 aylık fatura odemektense fazladan 1 gün kullanir, 20 lira öderim daha iyi. Konu sahibinin tercihi tabii.
8 gün için değil, 22 gün için 1 aylık fatura ödüyor. Kaldı ki araya haftasonu vs. girecek, geçiş 2-3 gün sürebiliyor. Bu süre zarfında geçiş yapılabilir.

İki türlü de çok kar-zarar bir durum yok, tercihe bağlı tamamen dediğiniz gibi.

Evet 8 gün için değil aslında bu ay kullandığım gün kadar ödeyeceğim diye biliyorum emin değilim. Ya şu an da geçerim benim için bir sorun yok tek çekindiğim nokta Türk Telekom güvenilir bir firma olmadığı için bana 2 gün sonra taahhüdünüz bitmesine şu kadar gün kala iptal etmişssiniz cayma bedeli ödemek zorundasınız diye sorun çıkartmaları olur.