21 Haziran yani 8 gün sonra taahhüdüm bitiyor. Başka bir internete geçmek istiyorum, yaşadığım bölgede port sıkıntısı var o yüzden direk geçiş yapacağım. Kaç gün kala başka internete başvursam Türk Telekom cayma bedeli çıkarmaz.
Bitince geçin. Taahhutsuz kullandığınız gün kadar fark çıkar.
Türk Telekom uygulamasında ileri tarihli işlem kısmı var. Herhalde başka firmaya geçerken tarih seçmenize izin veriyordur o firma.
Taahhütünüz 21 Haziran'da bitiyor ise, 21 Mayıs'tan itibaren geçmeniz halinde sadece o ayın faturasını tam miktar ödersiniz. Ekstra taahhüt cayma bedeli çıkmaz.
Taahhütünüz 21 Haziran'da bitiyor ise, 21 Mayıs'tan itibaren geçmeniz halinde sadece o ayın faturasını tam miktar ödersiniz. Ekstra taahhüt cayma bedeli çıkmaz.
8 gün için değil, 22 gün için 1 aylık fatura ödüyor. Kaldı ki araya haftasonu vs. girecek, geçiş 2-3 gün sürebiliyor. Bu süre zarfında geçiş yapılabilir.
İki türlü de çok kar-zarar bir durum yok, tercihe bağlı tamamen dediğiniz gibi.
Evet 8 gün için değil aslında bu ay kullandığım gün kadar ödeyeceğim diye biliyorum emin değilim. Ya şu an da geçerim benim için bir sorun yok tek çekindiğim nokta Türk Telekom güvenilir bir firma olmadığı için bana 2 gün sonra taahhüdünüz bitmesine şu kadar gün kala iptal etmişssiniz cayma bedeli ödemek zorundasınız diye sorun çıkartmaları olur.