zqrba

Becerikli
Bu ay Turkcell kontratım bitiyor, aynı paket üzerinden tekrar yapmak isteyince uçuk bir fiyat çıkıyor. Ne yapmamı önerirsiniz? Farklı bir operatöre, Vodafone, geçmeyi düşündüm, ailem çekmediğini söylüyor. İstanbul'da yaşıyorum ve şehirden çok uzaklaşıyorum, hep merkezde takılıyorum. İnternetin benim açımdan çekmeyeceğini düşünüyorum. Fikirleriniz nelerdir? Ne yapmamı önerirsiniz?

Vodafone gerçekten çekmiyor, Türk Telekom fena değil. Ben, Türk Telekom'a geçtim; idare ediyor. Size de öneririm.

Bu ay Turkcell kontratım bitiyor, aynı paket üzerinden tekrar yapmak isteyince uçuk bir fiyat çıkıyor. Ne yapmamı önerirsiniz? Farklı bir operatöre, Vodafone, geçmeyi düşündüm, ailem çekmediğini söylüyor. İstanbul'da yaşıyorum ve şehirden çok uzaklaşıyorum, hep merkezde takılıyorum. İnternetin benim açımdan çekmeyeceğini düşünüyorum. Fikirleriniz nelerdir? Ne yapmamı önerirsiniz?

Vodafone çekmiyor hocam şehir merkezinde bile çekmiyor.

Değiştirecekseniz Türk Telekom'ya da Netgsm bakabilirsiniz Netgsm Turkcell altyapısını kullanıyor çekim sorunu yaşamazsınız.

Taahhutsuz faturasiz rastgele bir operatore gecin, sonra kampanyali tarifeyle Turkcell'e geri donun. Turkcell'den daha iyisi yok. Ugrasmak istemezseniz Turk Telekom'u deneyebilirsiniz.

Kısa süreliğine başka operatöre geçip tekrar Turkcell'e geçebilirsin paketler daha uygun oluyor o zaman. Veya müşteri hizmetleri ile konuşup biraz yalandan faturasıza geçeyim filan yalanı at daha ucuza paket sunarlar. Türk Telekom'da işe yarıyor bu annemin hattını her yıl aynı şekilde daha ucuza taahhüt yeniletiyorum.