Tab S10 Plus alınır mı?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Leohans
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 9
  • Görüntüleme Görüntüleme 233
  • Etiketler Etiketler
    s10

Leohans

Uzman
Kız kardeşim için bakiyoruz. Telefonu S25+ ve aynı marka olsun diye Samsung istedi. iPad almak yerine Tab S10+ alınır mı?

Telefon butcesinde s serisi daha guzel geldigi icin telefonu aldirdim ama tablet konusunda cok karamsar kaldim. Tıp okuyacak, kullanım amacı genel olarak slaytlar ve not alma üzerine olur muhtemelen.

Son düzenleyen: Moderatör:

Tabii ki de alınır. Hem ekosistemi, güzel ekran ve donanımlı tablet. Samsung notes vs de bulunuyor.

Son düzenleme:
iPad alacaksanız M3 çipi tercih edin derim fazlasıyla iş görür. Bütçeniz ne bilmiyorum ama 30k ise Tab S10+ alman da iyi olur. Bütçeniz 35K'ya kadar çıkabiliyor ise S10 Ultra bakın.

Bütçe nedir peki? Bütçe çok yukarı çıkmaz ise Tab S9 modeli de hala çok iyi tablet.

Bütçe sikintisi yok. Bende tıpa gideceğim kardesimle beraber kendime de ekranin OLED ve iPhone kullanmam sebebiyle iPad Pro M4 alacagim. Tamamen uygunluk olarak dusunuyoruz.
Evde s9FE Tablet'de var ancak kendisi sinav senemizde ortak kullanmamiz sebebiyle 1-2 yil kullanmaya ikna olmuyor. Yoksa bende kullanmis ve FE modeli olsada cok memnun kalmistim arada kasmasi vs haricinde.

Bütçeniz 35K'ya kadar çıkabiliyor ise S10 Ultra bakın.
S10 Ultra cok buyuk hocam. Teknoloji magazasinda beraber incelemistik, pek uygun değil maalesef.

Doğrudur hocam. Neredeyse 15inç tablet. ZTE Redmagic Astra tablet bakabilirsiniz. Ama kalem kullanacaksanız Samsung ve iPad serisinden şaşmayın derim.

Bende açıkcası TAB S9 kullanıyorum, ekranı en küçük olan bu olduğu için ve amiral gemisi olduğu için tercih etmiştim. S9 FE ile aralarında çok fark var. En önemlisi Amoled ve LCD arasında ki farklar çok belirginleşiyor. İşlemci farkı, hoparlör sayısı ve kalitesine kadar fark var arada.

Açıkcası bu durumda 11 inç TAB S9 yada 12.4 inç TAB S10+ mantıklı görünüyor.

Aralarında en güçlü ve en ideal boyut aslında TAB S9 modelinde. Ama 10 modelinde gidip 11 inç çıkarmadılar, hata yaptılar orada. TAB S10+ modeli de aslında bir tık büyük.

Toparlayacak olursam daha güncel olduğu için TAB S10+ diyorum. Lakin ebatlardan dolayı benim tercihim yine 11 inç S9 olurdu.

Ekosistem güzel bir şey, iPhone kullansaydı kesinlikle iPad derdim. Samsung S10+ güzel tablet.

Son düzenleyen: Moderatör:

Oyleyse IPad'e gerek olmadigi dusuncesindesiniz. Cevap icin teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…