squex

Başarılı
Tıp okuyorum. 1 yıldır Tab S9 Ultra kullanıyorum. Sunum üzerinden not alırken tableti tablet olarak kullanıyorum fakat internetten araştırma yaparken ve ders çalışırken tablet olarak kullanmak bana tuhaf geliyor; 7 yaşından beri klavye-fare üzerinden kullanmaya alışığım ben. Bu yüzden touchpad ve klavyeli bir alternatif arıyorum. Harici fare ve klavye ile kullanmayı denedim fakat o zaman da tabletin kılıfı, fare ve klavye birlikte ağır ve taşıması zor oluyor. Daha pratik olarak klavyeli kılıf düşündüm fakat orijinali de 11.000 TL gibi absürt bir fiyatta. İnternetten bakarken iki ürün arasında kaldım. Biri 3.000, diğeri 6.900 TL. 6.900 TL olan, magic keyboard türünden; diğeri ise standlı. Şimdi aradaki fiyat farkına değer mi, performansları arasında ne kadar fark vardır bilemedim. Beğenmezsem iade de edemem büyük ihtimal çünkü artık iade politikaları “beğenmemek” sebebini kabul etmiyor. Ne yapsam bilemedim, fikir danışayım dedim. Bu ürünleri deneyen/araştıran varsa fikirlerini paylaşabilir mi?

https://www.hepsiburada.com/samsung...ad-rgb-isikli-klavyeli-kilif-p-HBCV00009601DN

Son düzenleyen: Moderatör:
Tıp okuyorum. 1 yıldır Tab S9 Ultra kullanıyorum. Sunum üzerinden not alırken tableti tablet olarak kullanıyorum fakat internetten araştırma yaparken ve ders çalışırken tablet olarak kullanmak bana tuhaf geliyor; 7 yaşından beri klavye-fare üzerinden kullanmaya alışığım ben. Bu yüzden touchpad ve klavyeli bir alternatif arıyorum. Harici fare ve klavye ile kullanmayı denedim fakat o zaman da tabletin kılıfı, fare ve klavye birlikte ağır ve taşıması zor oluyor. Daha pratik olarak klavyeli kılıf düşündüm fakat orijinali de 11.000 TL gibi absürt bir fiyatta. İnternetten bakarken iki ürün arasında kaldım. Biri 3.000, diğeri 6.900 TL. 6.900 TL olan, magic keyboard türünden; diğeri ise standlı. Şimdi aradaki fiyat farkına değer mi, performansları arasında ne kadar fark vardır bilemedim. Beğenmezsem iade de edemem büyük ihtimal çünkü artık iade politikaları “beğenmemek” sebebini kabul etmiyor. Ne yapsam bilemedim, fikir danışayım dedim. Bu ürünleri deneyen/araştıran varsa fikirlerini paylaşabilir mi?

https://www.hepsiburada.com/samsung...ad-rgb-isikli-klavyeli-kilif-p-HBCV00009601DN
Samsung Galaxy Tab S9 Ultra için klavyeli kılıf seçiminde dikkate almanız gerekenler:

1. Kullanım Amacı:
- Eğer not alırken ve tarayıcıda çalışırken klavye ve touchpadin daha pratik olduğuna inanıyorsanız, klavyeli kılıf iyi bir seçenek olacaktır.

2. Ürün Özelliklerini Karşılaştırma:
- Fiyat: İlk olarak bütçenizi belirlediniz. 3.000 TL olan daha uygun fakat özelleşmiş performansı ve tasarımı açısından daha az kaliteli olabilir.
- Magic Keyboard benzeri (6.900 TL): Genellikle premium malzeme, daha iyi yazma deneyimi ve daha düzgün bir touchpad sunar. Bu tür klavyeler, genellikle çok daha iyi bir stabilite ve gelecekteki uygulama uyumluluğu sunar.
- Standlı modeli: Genellikle daha fazla açılma açısı sunar, bu da konforlu bir kullanım sağlar. Fakat touchpad ve klavye kalitesi daha düşük olabilir.

3. Uzun Süreli Kullanım:
- Eğer sık sık tabletinizi uzun süreler boyunca kullanıyorsanız, daha pahalı olan kılıfın sağladığı konfor ve kaliteye yatırım yapmak daha iyi bir seçenek olabilir.

4. İncelemeleri Kontrol Edin:
- Her iki ürünün online incelemelerini ve müşteri yorumlarını kontrol edin. Kullanıcı deneyimleri genellikle ürün kalitesi hakkında daha iyi bir fikir sunar.

5. İade Politikaları:
- Eğer iade yapma ihtimaliniz düşükse, en iyi kaliteyi ve performansı sunan ürünü almaya öncelik verin. Bu, gelecekte sizi daha fazla tatmin edecektir.

Sonuç:
Eğer bütçenizi aşabiliyorsanız ve tabletinizi sıklıkla kullanacaksanız, 6.900 TL olan Magic Keyboard benzeri kılıfı tercih etmenizi öneririm; uzun vadede daha iyi bir deneyim sunma ihtimali var. Ancak bütçeniz kısıtlıysa, 3.000 TL olan kılıfı denemekte bir sakınca yoktur, ancak performansında hayal kırıklığı yaşayabilirsiniz.