Tab S9 vs Tab S10 Plus

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan OFFSET
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 7
  • Görüntüleme Görüntüleme 212
  • Etiketler Etiketler
    s10

OFFSET

Yetkin
Arkadaşlar bu ikisi arasında 6K'lık fark var. Ekran büyük, işlemcisi daha iyi vs sizce günlük kullanıcı için hangisi daha iyi? MediaTek işlemcili cihaz hiç kullanmadım tedirginlik var.

Son düzenleyen: Moderatör:
Mantıken 6k'ya bütçeniz varsa değer. Hem daha yeni nesil bir cihaz hem de plus olan model. Mediatek kendini son dönemlerde çok geliştirdi. Yine de testlerine bakarsınız ama sorun yaşatacağını sanmıyorum.

Emulator ilginiz var ise S9 ama emulator beni bağlamaz diyorsanız S10 Plus çok daha iyi bir seçenek. İçindeki MediaTek işlemci oldukça iyi bir işlemci. 9300+, 8Gen3'ün rakibi direk. Aşağı yukarı benzerler.

Emulator ilginiz var ise S9 ama emulator beni bağlamaz diyorsanız S10 Plus çok daha iyi bir seçenek. İçindeki MediaTek işlemci oldukça iyi bir işlemci. 9300+, 8gen3'ün rakibi direk. Aşağı yukarı benzerler.

Hocam biraz arastirma sonucu Mali driver ları adreno sürücülerine göre daha kötüymüş bu da emülasyonu etkiliyor bence S9 alip hem bildigim islemciden vazgecmem hem de biraz param cebimde kalır eğer aradaki fark 5K altına düşerse düşünülebilir.

Winlator, Yuzu, suyu vs. gibi emulatorler kullanacaksanız kesinlikle S9 ama normal Play Store oyunlarında S10+ biraz daha iyi performans verecektir.

Winlator, Yuzu, suyu vs. gibi emulatorler kullanacaksanız kesinlikle S9 ama normal Play Store oyunlarında S10+ biraz daha iyi performans verecektir.

Hocam aslında amacım içerik tuketmek ve PC'den Steam Link ile görüntü aktarimi arada emulasyon oyunlari iyi olur o zaman S9 siparişi geceyim.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…