5

5124

Ziyaretçi
Selam,

Tabela akımı hakkında ne düşünüyorsunuz? Ankara'dan sonra sıra İstanbul'a geldi gerçi hemen hemen bütün şehirler de var, ve ayrıca bu tabelaların hayatı film oluyormuş. Bir de Ankara'nın bazı bölgelerinde tabelaları dikenli tel ile kapatıyorlarmış.

Ne düşünüyorsunuz?

Millet can sıkıntısından tabelaya sarmış bu arada tabelaya zarar veren kişilere masraflarını ödettirmişler devlet malına zarardan ve çok gereksiz değil mi tabelaya asılıp tiktoka içerik çıkarmak için herkes gidiyor.

Bendeki takıntı (bilmeyenler profilimde açtığım konuların arasından göz gezdirerek öğrenebilirler) bu saçma salak tabela takıntısı akımından bile daha iyidir diye yorumluyorum. O derece saçma bir olay. Maymunlardan farkları yok derdim de maymunlar daha zekidir bunlardan.

Banane milletten. Nasıl başkasının kafede veya sokaktaki bankta oturması umurumda değilse bu da aynı şekilde. İsteyen tabelaya çıksın isteyen çimde yuvarlansın. Hayatıma girip çıkan bir şey yok.

Aklıma Aziz Nesin'in zamanında söylediği "Türk halkının %60'ı aptaldır" sözü geldi. Her geçen gün bu adamın kıymetini daha iyi anlayacağımı tahmin etmiyordum ne yalan söyleyeyim. Celal Şengör ise IQ ortalamamizin 90 olmasına yanıyordu, o da ayrıyeten haklı.