Kısaca Android mi iOS mu? Bayağıdır Android kullanıcısıydım. iOS'a geçiş yaptım. İki işletim sistemine de hakimim yani. O konuda bir sıkıntı yok. Fiyat konusunda da bir sınır yok. En iyisi hangisidir sizce? Bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olabilir mi?
Detaylar
Kim cevapladı?Elma ısıran
Üstün
iPadOS, yeni güncellemeyle neredeyse MacBook'a yaklaştı. iPadOS diyorum.
Multitasking olayı vs. çok büyük ilerleme kaydetti iPadOS 26 ile. Apple Intelligence de yakında Türkçe desteği kazanacak.
Buradan inceleyebilirsin:
Multitasking olayı vs. çok büyük ilerleme kaydetti iPadOS 26 ile. Apple Intelligence de yakında Türkçe desteği kazanacak.
- Makaleler
- 43
iPad, hem donanım hem de yazılım olarak Android tabletlerden daha ileride diye düşünüyorum. Bütçe olarak vs. de sıkıntı yoksa iPad almak daha mantıklı bence.
Oyun oynamayacaksan iPad. Oynayacaksan Android.
Samsung'da da DeX olayı var mış sanırım. Hangisi daha kullanışlı hocam? Bi' bilginiz var mı?iPadOS, yeni güncellemeyle neredeyse MacBook'a yaklaştı. iPadOS diyorum.
DeX çok da güzel bir şey değil bence.Samsung'da da DeX olayı var mış sanırım. Hangisi daha kullanışlı hocam? Bi' bilginiz var mı?
iPad, hem donanım hem de yazılım olarak Android tabletlerden daha ileride diye düşünüyorum. Bütçe olarak vs. de sıkıntı yoksa iPad almak daha mantıklı bence.
iPad'ler iyice macOS'a yaklaşmaya başladı. Android Tabletler hala telefondan farksız gibi hissettiriyor.
Sanırım iPad seçeceğim ben de. Not ve multitasking önemli benim için zaten. O konularda da daha iyimiş sanırım.iPad, hem donanım hem de yazılım olarak Android tabletlerden daha ileride diye düşünüyorum. Bütçe olarak vs. de sıkıntı yoksa iPad almak daha mantıklı bence.
Yok hocam. Sadece üniversite için.
Ben olayı çok bilmiyorum hocam. Sadece o olayda Samsung'un daha iyi olduğunu duydum.
Elma ısıran
Üstün
DeX için bir bilgisayara ihtiyaç duyuluyor diye biliyorum. Öyleyse tabletin ne anlamı var ki?Samsung'da da DeX olayı var mış sanırım. Hangisi daha kullanışlı hocam? Bi' bilginiz var mı?
Tablet piyasasında oyunda böyle bir ayrım yok. MacOS vs Windows desen anlayacağım da tablet ne alaka?
Yeni konular
-
-
-
-
-
-
ASUS A55BM-E anakart ile mavi ekran ve performans sorunu
- yigitminer
-
-