Amacına göre değişir. Büyük ihtimalle ders çalışmak veya grafik tasarım için alacaksınız. Ders için alacaksanız tablet daha iyi bir seçenek olur çünkü taşıma kolaylığı ve dokunmatik ekran gibi özellikleri ile daha rahat çalışabilirsiniz. Grafik tasarımlarda ise genellikle bilgisayar tercih ederim çünkü çoğu tabletten donanım olarak daha güçlüler, render süresi kısa olur ve kasma yaratmaz. Eğer çizim için falan alacaksanız zaten laptop almayın.

Kusura bakmayın neden bilmiyorum ama bu forumdan bana bildirim gelmiyor.

Amacına göre değişir. Büyük ihtimalle ders çalışmak veya grafik tasarım için alacaksınız. Ders için alacaksanız tablet daha iyi bir seçenek olur çünkü taşıma kolaylığı ve dokunmatik ekran gibi özellikleri ile daha rahat çalışabilirsiniz. Grafik tasarımlarda ise genellikle bilgisayar tercih ederim çünkü çoğu tabletten donanım olarak daha güçlüler, render süresi kısa olur ve kasma yaratmaz. Eğer çizim için falan alacaksanız zaten laptop almayın.
Evet ders çalışmak için kullanacağım.

İlk önce ne amaçla kullanacaksın? Hani bir bilgi olmadan şu bu mantıklı diyemeyiz.
Biraz bize bilgi verirsen seviniriz.
Ders çalışmak,yani okuma ve yazmak için kullanacağım.

İki cihazda kendi taraflarında iyi kötü yanları var ama ben olsam laptoptan yana kullanırım. Bilgisayarda her işi yapmak daha kolayıma geliyor.
Onunda şarjı bitiyor ve okumak pek rahat değil.

Kusura bakmayın neden bilmiyorum ama bu forumdan bana bildirim gelmiyor.

Evet ders çalışmak için kullanacağım.

Ders çalışmak, yani okuma ve yazmak için kullanacağım.

Onunda şarjı bitiyor ve okumak pek rahat değil.

ders için tablet daha iyi olur. Notları daha kolay alır, PDFleri daha rahat görüntülersin, taşıması kolay.
Bu konuda attığın Tab S11 her türlü işlevini çok rahat yerine getirir.