Gwyn

Uzman
Selam,

Günlük kullanım için bir tablet arıyorum. Şu an iPhone 11 kullanıyorum ama evde sosyal medya, dizi/film izlemek ve bazen oyun oynamak için daha büyük bir ekrana geçmek istiyorum.

Samsung Galaxy Tab S10+ dikkatimi çekti, özellikleri iyi ama boyutu biraz büyük geldi, acaba evde kullanımda gereksiz mi kalır diye kararsızım.
Benim gibi telefonu dışında tablette de vakit geçiren varsa, bu modeli önerir misiniz? Kullanım rahatlığı nasıldır, pişman eder mi? Daha önce hiç tablet kullanmadığım için ne kadar verimli olur konusunda kararsızım.
Yardımcı olanlara şimdiden teşekkürler.

Ekran görüntüsü 2025-07-11 141307.webp

Son düzenleyen: Moderatör:
Yani o fiyatlarda tablet alacak dersen aslında tek bir marka önerilir o da iPad'dir ama Apple hala Pro modeli hariç IPS kullanıyor ve AMOLED'e göre IPS'in seyir zevki hiç iyi değil. Onun haricindeki her şeyde iPad daha önde tabii. Amaç genellikle film, dizi izlemek ve içerik tüketmek ise Galaxy tercih edilir.

Selam,

Günlük kullanım için bir tablet arıyorum. Şu an iPhone 11 kullanıyorum ama evde sosyal medya, dizi/film izlemek ve bazen oyun oynamak için daha büyük bir ekrana geçmek istiyorum.

Samsung Galaxy Tab S10+ dikkatimi çekti, özellikleri iyi ama boyutu biraz büyük geldi, acaba evde kullanımda gereksiz mi kalır diye kararsızım.
Benim gibi telefonu dışında tablette de vakit geçiren varsa, bu modeli önerir misiniz? Kullanım rahatlığı nasıldır, pişman eder mi? Daha önce hiç tablet kullanmadığım için ne kadar verimli olur konusunda kararsızım.
Yardımcı olanlara şimdiden teşekkürler.

Eki Görüntüle 162483
Yakın zamanda Android ekosistemi yada Samsung ekosistemine geçicek misiniz? Ona göre önereceğim.