Tabletten oynanacak gamepad destekli oyun önerisi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Frutti
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 7
  • Görüntüleme Görüntüleme 163
  • Etiketler Etiketler
    gamepad oyun
Bütçe
50-100 TL

Frutti 33

Başarılı
Yer
Aydın Kuşadası
Merhaba bir Xbox kolum var onu tablete bağladım. The Man ve Bombsquad oynadım ama sıkıldım bir süreden sonra. Bana gamepad destekli mobil oyun önerir misiniz? Dead Cells, Genshin Impact oynadım zaten onları önermeseniz iyi olur. Eğer paralı oyun önerecekseniz 50-100 TL bütçem var haberiniz olsun. Oyun önerilerinizi bekliyorum, iyi günler.

Emulasyon merakınız varsa. Mame, (Atari) Game boy vb türü emulatörleri kurup, oyunlarını oynayabilirsiniz.
Bir müddet oyalar.
Tabletinizin donanımı nedir bilmiyorum. Eğer donanımı iyiyse switch ve PS2 emülatörlerini de kurabilirsiniz.

Hocam tabletim Samsung Galaxy S9 Ultra SM-X910 ama PS kolum yok.

Hocam tabletim Samsung Galaxy S9 Ultra SM-X910 ama PS kolum yok.
Antutu puanına baktım. Bence PS2 emulatörünü kaldırır. PS kolu olmasına gerek yok. X Box kolunu da tanıtabilirsiniz.
Haa oyunlarda üçgen, kareye bas vb. uyarılarda biraz kafanız karışabilir ama zamanla alışırsınız.
PS3 emulatörü de var. Ama o yeni çıktı performanslı olur mu bilemem. Ben basit bir oyunu denedim iyi kötü açtı. Yüksek grafikli oyunlarda düzgün çalışmayabilir.

Gerçi emulasyon işi biraz yorabilir, öyle tak çalıştır olmuyor. Bazı ayarlar ve emulasyon yapacağınız cihazın bios dosyaları vb lazım olabiliyor. Oyunlarını bulmakda uğraştırabiliyor.

Hocam ben bu işlerde üşenirim biraz araştırdım bana zor geldi en iyisi ben kendi bildiğimden devam edeyim yorumunuz için teşekkürler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…