Ne olursa olsun, kim olursa olsun herkese saygı duyulmalı diyorum.
Fazla genel bir argüman ve yanlış hümanizm kokuyor. Tacizci Afgan'ın tekine de mi saygı duyacaksın?

Bu forumdaki aklı başında bir insanla kültürsüz zihniyetsiz mültecinin teki aynı saygı oranını hak etmiyor.

Tamam saçma ve kısıtlayıcı bir karar. Zaten muhtemelen uygulanamayacak.

Bence iyi olmuş. Ilımlı islam diye bir şey yok ve olamaz. İslam dini ve kuran bu konuda net. Ya tam olmalı, ya hiç olmamalı. Bu yüzden hep daha fazlasını istiyorlar. Ülkemiz en büyük örnek.
Bu insanların giyimlerine karışma hakkını size vermiyor. Başörtüsü sadece İslam'da olan bir şey değil. Ki sadece İslam'da olsa bile karışmamaları lazım.

Bir şey ne kadar baskılanırsa o kadar geri tepme olasılığı yüksektir.

Direkt dini ürünlerden kurtulunmak isteniyorsa tüm dincileri öldürmesi gerekecek.

Bu insanların giyimlerine karışma hakkını size vermiyor. Başörtüsü sadece İslam'da olan bir şey değil. Ki sadece İslam'da olsa bile karışmamaları lazım.

Ben de onu söylüyorum. İslam dini ile diğer dinler bir arada yaşayamaz çünkü islam radikal bir din. Ne biz onlara uyabiliriz, ne onlar bize. Onlara göre milletin giyimine karışıp darp etmek hakları. Çünkü dinleri böyle emrediyor. Ülkemizde her gün örneğini görüyoruz. Buna rağmen karışma ve eleştirme hakkımın olmadığını söyleyebiliyorsunuz çünkü algılarınız kapalı. Empati yapma özelliğiniz yok. Hepinizde bencilik var. Her zaman siz haklısınız, siz mağdursunuz.