Ben de onu söylüyorum. İslam dini ile diğer dinler bir arada yaşayamaz çünkü islam radikal bir din. Ne biz onlara uyabiliriz, ne onlar bize. Onlara göre milletin giyimine karışıp darp etmek hakları. Çünkü dinleri böyle emrediyor. Ülkemizde her gün örneğini görüyoruz. Buna rağmen karışma ve eleştirme hakkımın olmadığını söyleyebiliyorsunuz çünkü algılarınız kapalı. Empati yapma özelliğiniz yok. Hepinizde bencilik var. Her zaman siz haklısınız, siz mağdursunuz.
"Onlara göre milletin giyimine karışıp darp etmek hakları. Çünkü dinleri böyle emrediyor." Bunun Kuran-ı Kerim'de örneğini gösterir misin bana :)

Ben de onu söylüyorum. İslam dini ile diğer dinler bir arada yaşayamaz çünkü islam radikal bir din. Ne biz onlara uyabiliriz, ne onlar bize. Onlara göre milletin giyimine karışıp darp etmek hakları. Çünkü dinleri böyle emrediyor. Ülkemizde her gün örneğini görüyoruz. Buna rağmen karışma ve eleştirme hakkımın olmadığını söyleyebiliyorsunuz çünkü algılarınız kapalı. Empati yapma özelliğiniz yok. Hepinizde bencilik var. Her zaman siz haklısınız, siz mağdursunuz.
Usta milletin giyimine karışıp darp etmek nerede emredilmiş gösterirsen sevinirim.

Her zaman siz haklısınız, siz mağdursunuz.
Kesinlikle öyle. Sen Müslümanı inancından ötürü aşağılıyorsun, her yerde Müslümanların imajını propaganda ile karalıyorsun, insanlar Müslümanları birbirlerini kesen vahşiler zannediyorlar. Başörtüsünü elinden alıyorsun. Ondan sonra bu garibanlar tepki gösterince, her zaman siz mağdur oluyorsunuz diyorsun. İslam radikal değil, sadece modern çağ ile beraber insanlar fazla ılımlılaştı, algılar değişti.
Hayır bu inanç, bu toplumda azınlık olsa falan hoş karşılanmasa bir şey de demeyeceğiz, topluma zıt bir kültür veya inanç insanlar tarafından pek de hoş karşılanmayabilir. Ama bu milletin %80'i bu inanca sahip kardeşim, dışarıdan gelme bir şey değil ki.
İlk defa mı başörtülü veya çarşaflı birisini gördünüz, ilk defa mı toplu halde zikir çeken insanlar görüyorsunuz, ilk defa mı ilahi duydunuz. Çok ücra köşelerde mi yaşadınız, ya da biz farklı bir ülkede mi yaşıyoruz, frekanslar mı tutmuyor birbirini, pek anlam veremiyorum.

Kesinlikle öyle. Sen Müslümanı inancından ötürü aşağılıyorsun, her yerde Müslümanların imajını propaganda ile karalıyorsun, insanlar Müslümanları birbirlerini kesen vahşiler zannediyorlar.
Müslümanlara karşı böyle bir algı olmasının sebeplerinden biri de yine müslümanların davranışları. Doğunun hali ortada. Ayrı olarak ülkemizde islamın bir araç haline gelmesi de cabası. Bu insanları takip edenler de yine müslümanlar, insanların da tepki görmesi normal oluyor bu durumda. İslam düşmanlığı yapanları savunmuyorum yanlış anlaşılmayayım.

Burada böyle yorumlar yazanların belki de kendi anneleri, kardeşleri, ablaları da başörtülü olabilir.
Başkaları ile göbek bağımız var mı? Herkesin kendi fikiri. Sanane?

Ben sevmiyorum. Bu arkadaşlar savunuyor olabilir. Benim için sorunu yok. Mesela ben kimseyi linçlemiyorum. 1 parmak yazı yazdım, pişman değilim.

Kesinlikle öyle. Sen Müslümanı inancından ötürü aşağılıyorsun, her yerde Müslümanların imajını propaganda ile karalıyorsun, insanlar Müslümanları birbirlerini kesen vahşiler zannediyorlar.
Adamların ülkesinde, sağda solda, Londra Meydanı'nda "Allahu Ekber" diye slogan atıp ortalığı birbirine katanlar Hristiyan mı?

Etme bulma dünyası. O imajı kendileri yarattı.