1 199 Bilgin Katılım 16 Aralık 2023 Mesajlar 5.968 Makaleler 10 Çözümler 27 Beğeniler 10.289 11 Mayıs 2024 #21 Carlsberg, Corona falan içebilirsin. Son düzenleyen: Moderatör: 11 Mayıs 2024
KS KS mustaine Üstün Katılım 21 Ocak 2024 Mesajlar 1.273 Çözümler 3 Beğeniler 1.195 11 Mayıs 2024 #22 babaci dedi: Uçuran bira mı olur hocam? O tarz bir şey istiyorsan ona göre bir şeyler önerilsin. Genişletmek için tıkla... Önersene, tadını geçtim. 199 dedi: Carlsberg, Corona falan içebilirsin. Genişletmek için tıkla... Corona'yı deneyeceğim yarın hava güzel olursa.
babaci dedi: Uçuran bira mı olur hocam? O tarz bir şey istiyorsan ona göre bir şeyler önerilsin. Genişletmek için tıkla... Önersene, tadını geçtim. 199 dedi: Carlsberg, Corona falan içebilirsin. Genişletmek için tıkla... Corona'yı deneyeceğim yarın hava güzel olursa.
babaci Üstün Katılım 30 Aralık 2023 Mesajlar 1.564 Çözümler 10 Beğeniler 1.254 11 Mayıs 2024 #23 mustaine dedi: Önersene, tadını geçtim. Corona'yı deneyeceğim yarın hava güzel olursa. Genişletmek için tıkla... Başlangıç için Kavaklıdere, Yakut falan deneyebilirsin. Birazcık vişne suyuyla yumuşatıp içersen tadı sarabilir.
mustaine dedi: Önersene, tadını geçtim. Corona'yı deneyeceğim yarın hava güzel olursa. Genişletmek için tıkla... Başlangıç için Kavaklıdere, Yakut falan deneyebilirsin. Birazcık vişne suyuyla yumuşatıp içersen tadı sarabilir.
KS KS mustaine Üstün Katılım 21 Ocak 2024 Mesajlar 1.273 Çözümler 3 Beğeniler 1.195 11 Mayıs 2024 #24 babaci dedi: Başlangıç için Kavaklıdere, Yakut falan deneyebilirsin. Birazcık vişne suyuyla yumuşatıp içersen tadı sarabilir. Genişletmek için tıkla... İstanbul Tuzla'da oturup içebileceğim mekan var mı? Tuzla'ya yakın bir yer.
babaci dedi: Başlangıç için Kavaklıdere, Yakut falan deneyebilirsin. Birazcık vişne suyuyla yumuşatıp içersen tadı sarabilir. Genişletmek için tıkla... İstanbul Tuzla'da oturup içebileceğim mekan var mı? Tuzla'ya yakın bir yer.
Lotr Manyağı Moderasyon Üyesi Kıdemli Moderatör Gelişen Oyun İlk 1.000! Yüzüklerin Efendisi Katılım 16 Aralık 2023 Mesajlar 1.984 Makaleler 2 Çözümler 236 Beğeniler 3.435 Yer Middle Earth🧙♂️ 11 Mayıs 2024 #25 babaci dedi: Başlangıç için Kavaklıdere, Yakut falan deneyebilirsin. Birazcık vişne suyuyla yumuşatıp içersen tadı sarabilir. Genişletmek için tıkla... Şarap zaten çok acı değil, yanında peynir ile tadı dengelenirse daha iyi olur. Vişne suyunun taze sıkılmışını bulacan da karıştıracan falan
babaci dedi: Başlangıç için Kavaklıdere, Yakut falan deneyebilirsin. Birazcık vişne suyuyla yumuşatıp içersen tadı sarabilir. Genişletmek için tıkla... Şarap zaten çok acı değil, yanında peynir ile tadı dengelenirse daha iyi olur. Vişne suyunun taze sıkılmışını bulacan da karıştıracan falan
babaci Üstün Katılım 30 Aralık 2023 Mesajlar 1.564 Çözümler 10 Beğeniler 1.254 11 Mayıs 2024 #26 mustaine dedi: İstanbul Tuzla'da oturup içebileceğim mekan var mı? Tuzla'ya yakın bir yer. Genişletmek için tıkla... Ben bilmiyorum dostum Ankara’da oturuyorum. Yolun düşerse yaz götüreyim .
mustaine dedi: İstanbul Tuzla'da oturup içebileceğim mekan var mı? Tuzla'ya yakın bir yer. Genişletmek için tıkla... Ben bilmiyorum dostum Ankara’da oturuyorum. Yolun düşerse yaz götüreyim .
E Emile A239 Bilgin Açılış Hamlesi İlk 1.000! Katılım 21 Aralık 2023 Mesajlar 5.515 Makaleler 4 Çözümler 53 Beğeniler 15.289 11 Mayıs 2024 #27 Miller? Corona? Miller’ın tadı bana acı gelmemişti ama içen varsa yazar.
mercha Yetkin Katılım 31 Ocak 2024 Mesajlar 579 Makaleler 3 Çözümler 7 Beğeniler 544 Yer Manisa, Türkiye 11 Mayıs 2024 #28 Bira uçmak için içilmez, keyif için içilir. Uçmak istiyorsan git volim 14.4'lük al. (tabii bulabilirsen)
Bira uçmak için içilmez, keyif için içilir. Uçmak istiyorsan git volim 14.4'lük al. (tabii bulabilirsen)
Elma ısıran Üstün Katılım 24 Şubat 2024 Mesajlar 5.728 Çözümler 20 Beğeniler 4.564 Yer Cupertino 11 Mayıs 2024 #29 Miller veya Blanc.
Uyuyan Sincap Üstün Katılım 25 Ocak 2024 Mesajlar 3.227 Çözümler 7 Beğeniler 3.113 11 Mayıs 2024 #30 mustaine dedi: Önersene, tadını geçtim. Corona'yı deneyeceğim yarın hava güzel olursa. Genişletmek için tıkla... Uçuran hem de tatlı olmaz. Alkol yükselince acılık artar. Eğer tadı güzel isterseniz alman buğday birası veya Tuborg filtresiz veya efes pilsen için. Kırmızı Tuborg acı ama efes xtra kadar değil.
mustaine dedi: Önersene, tadını geçtim. Corona'yı deneyeceğim yarın hava güzel olursa. Genişletmek için tıkla... Uçuran hem de tatlı olmaz. Alkol yükselince acılık artar. Eğer tadı güzel isterseniz alman buğday birası veya Tuborg filtresiz veya efes pilsen için. Kırmızı Tuborg acı ama efes xtra kadar değil.