Bremen.Tadı çok acı olmayan ve hafiften uçuracak olan bira tavsiye eder misiniz?
Detaylar
Kim cevapladı?Uyuyan Sincap
Üstün
Ha Weihenstephaner yüksek alkollü bir bira vardı o olabilir Weihenstephaner vitus.
Ancak fiyatı çok tuzlu tadı güzel.
Ancak fiyatı çok tuzlu tadı güzel.
megaton
Uzman
Tadı çok acı olmayan ve hafiften uçuracak olan bira tavsiye eder misiniz?
Bira ile sarhoş olunmaz midene yazık.
Uyuyan Sincap
Üstün
14.4 volimler kaldırılmasaydı 10 numara alkoldü hem ucuz hem iyi kafa yapıyor.
megaton
Uzman
14.4 volimler kaldırılmasaydı 10 numara alkoldü hem ucuz hem iyi kafa yapıyor.
Arkadaşım ilk defa volim denedi ilk içişi daha, tren raylarına yattı çocuk ölmek istiyorum diye. 22.31 de tren geçiriyor oradan bindiğim için biliyorum. 27 28 geçe kaldırdım çocuğu
Uyuyan Sincap
Üstün
Arkadaşım ilk defa volim denedi ilk içişi daha, tren raylarına yattı çocuk ölmek istiyorum diye. 22.31 de tren geçiriyor oradan bindiğim için biliyorum. 27 28 geçe kaldırdım çocuğu![]()
Ben ilk volim+ miller içtim çok kafa yapmadı. 14.4 hawaii aromalı.
Arkadaşım ilk defa volim denedi ilk içişi daha, tren raylarına yattı çocuk ölmek istiyorum diye. 22.31 de tren geçiriyor oradan bindiğim için biliyorum. 27 28 geçe kaldırdım çocuğu![]()
Bünyeye göre değişiyor demek ki. Yaşı kaçtı onun?
megaton
Uzman
Şu an 24 yaşında o zaman 21 yada 20 falandı.
Corona, desperado (bundan pek emin değilim bana acı gelmiyor ama birkaç kişinin acı bulduğunu duymuştum. Aromalı biralarda keza aromasına göre değişiyor hafif aromalılar üzmez.Tadı çok acı olmayan ve hafiften uçuracak olan bira tavsiye eder misiniz?
Uyuyan Sincap
Üstün
Corona, desperado (bundan pek emin değilim bana acı gelmiyor ama birkaç kişinin acı bulduğunu duymuştum. Aromalı biralarda keza aromasına göre değişiyor hafif aromalılar üzmez.
Coronanın alkolü düşük weihenstephaner vitus hem yüksek alkol hem tadı güzel.