Köroğlu

Uzman
Yer
Bolu
En sevdiğiniz uygun fiyatlı çikolatalar hangileri? Mesela ben Buono bütün bademli çikolatayı çok seviyorum (kasanın yanında satılan çikolata) sizin de sevdiğiniz uygun fiyatlı çikolatalar var mı?

Piko ile o hindistan cevizli olan küçük çikolatalar falan hoşuma giderdi de çikolataların içeriği artık çok kötüleşti. Palm yağı, gilikoz, bilmem ne kimyasalının aroma vericisi...

Şölen Nutymax Antep Fıstıklı 44 G | Macroonline

Fiyatının hakkını en iyi veren ürün.

En sevdiğiniz uygun fiyatlı çikolatalar hangileri? Mesela ben buono bütün bademli çikolatayı çok seviyorum (kasanın yanında satılan çikolata) sizin de sevdiğiniz uygun fiyatlı çikolatalar var mı?

Uygun fiyatlı etiketi zorunlu değilse nutymax, dido çikolatasının bütün çeşitleri, Milka'nın ürünleri vs onları beğeniyorum.

En sevdiğiniz uygun fiyatlı çikolatalar hangileri? Mesela ben buono bütün bademli çikolatayı çok seviyorum (kasanın yanında satılan çikolata) sizin de sevdiğiniz uygun fiyatlı çikolatalar var mı?

Gofrik, filede satılan küçük fındıklı çikolatalar. Caramio. A101 de olan ismini tam hatırlamadığım mousse çikolata. Canım çekti, mutlu musunuz konu sahibi. Daha aklıma gelmeyen çok var.

Dido, dido frambuazlı. Dido fındıklı.