En sevdiğiniz uygun fiyatlı çikolatalar hangileri? Mesela ben Buono bütün bademli çikolatayı çok seviyorum (kasanın yanında satılan çikolata) sizin de sevdiğiniz uygun fiyatlı çikolatalar var mı?
Ülker Caramio her zaman favorim olmuştur. Tadını her ne kadar sevsem de Gıda Dedektifine yapılan haksızlıklardan dolayı Ülker'in hiçbir ürününü almıyorum.
Piko ile o hindistan cevizli olan küçük çikolatalar falan hoşuma giderdi de çikolataların içeriği artık çok kötüleşti. Palm yağı, gilikoz, bilmem ne kimyasalının aroma vericisi...
En sevdiğiniz uygun fiyatlı çikolatalar hangileri? Mesela ben buono bütün bademli çikolatayı çok seviyorum (kasanın yanında satılan çikolata) sizin de sevdiğiniz uygun fiyatlı çikolatalar var mı?
En sevdiğiniz uygun fiyatlı çikolatalar hangileri? Mesela ben buono bütün bademli çikolatayı çok seviyorum (kasanın yanında satılan çikolata) sizin de sevdiğiniz uygun fiyatlı çikolatalar var mı?
Gofrik, filede satılan küçük fındıklı çikolatalar. Caramio. A101 de olan ismini tam hatırlamadığım mousse çikolata. Canım çekti, mutlu musunuz konu sahibi. Daha aklıma gelmeyen çok var.