Tolere
Uzman
Bugün öğleden önce dahiliye bölümüne gidip, vitamin ve mineral seviyesi için kan tahlili yaptırdım. e-Nabız sistemine düşmedi. Ancak doktorun yanına gittiğimde oradan bakıp sadece D vitamini düşmüş deyip D vitamin takviyesi yazdı. Hastane ziyareti bölümüne girip doktorun adının üzerine tıkladım. Kırgınlık ve yorgunluk diye kayıt yapılmış. Yazdıkları reçetede görünmüyordu. Reçete sadece e-Devlet üzerinden görünüyordu. O da eczaneden ilacı aldıktan sonra göründü.
Ben neden kanımdaki değerleri göremiyorum. Bunlar tahlil yaptık diye kanları alıp çay mı içiyor? Normalde kan sonucunun görünmesi gerekir. Daha geçen annem nefrolojiye kan verdi sonuçlarına baktım. Benzeri durum şikayet var üzerinde de mevcut. 3 adet örnek şikayeti de ekledim.
Ben neden kanımdaki değerleri göremiyorum. Bunlar tahlil yaptık diye kanları alıp çay mı içiyor? Normalde kan sonucunun görünmesi gerekir. Daha geçen annem nefrolojiye kan verdi sonuçlarına baktım. Benzeri durum şikayet var üzerinde de mevcut. 3 adet örnek şikayeti de ekledim.
Son düzenleyen: Moderatör: