sivofeng

Uzman
Diyelim bir kişiyle item takasa edeceğiz veya gönderdiğimiz ürünü ilerleyen zamanda geri alacağız Steam takas üzerinden. Bu işlem esnasında veya işlem sonrasında karşıdan aldığımız skin üzerinden Steam hesabına veya aldığımız skine herhangi bir şey olur mu çalınma gibi veyahut herhangi bir zararlı eylemi olur mu? Steam trade hakkında hiçbir bilgim yok kusura bakmayın.

Eğer hesabınız bir site üzerinde açık yada daha öncesinde hiç giriş yapılmadıysa sağlıklı bir şekilde işlemlere devam edilebilir ancak karşı taraftaki hesabın güvenliği de bu durumda önemli.

3. parti sitelerle yapıyorsanız sitelerin alıcıyla alakalı level ve hesap yaşı gibi bilgileri paylaşması lazım.
API Key kullanan siteler (Buff163 gibi) ise doğrudan sizin hesabınızın API Key'ine erişebildiği için hesabınızla alakalı her şeye erişebilir. Dolayısıyla da takası daha güvenli yapabilirsiniz.
Bu arada API Key kullanan sitelerde Buff163 gibi dünya çapında oldukça sık kullanılan siteler dışında API Key'inizi paylaşmayın. Sonrasında hesap çalınması gibi durumlar söz konusu olabilir, sırf bu durumlardan ötürü API Key kullandığım sitelerdeki takaslarımı MacOS yüklü olan cihazımda yapıyorum ki güvenlik sorunu çekmeyeyim.

Eğer hesabınız bir site üzerinde açık ya da daha öncesinde hiç giriş yapılmadıysa sağlıklı bir şekilde işlemlere devam edilebilir ancak karşı taraftaki hesabın güvenliği de bu durumda önemli.

İrlde tanıdığım birisi ile yapacağım. Kendisine kullanması için bir süre skinlerimi vermiştim.

3. parti sitelerle yapıyorsanız sitelerin alıcıyla alakalı level ve hesap yaşı gibi bilgileri paylaşması lazım.
API key kullanan siteler (buff163 gibi) ise doğrudan sizin hesabınızın API key'ine erişebildiği için hesabınızla alakalı her şeye erişebilir. Dolayısıyla da takası daha güvenli yapabilirsiniz.
Bu arada API key kullanan sitelerde BUFF163 gibi dünya çapında oldukça sık kullanılan siteler dışında API key'inizi paylaşmayın. Sonrasında hesap çalınması gibi durumlar söz konusu olabilir, sırf bu durumlardan ötürü API key kullandığım sitelerdeki takaslarımı macOS yüklü olan cihazımda yapıyorum ki güvenlik sorunu çekmeyeyim.

Site üzerinden değil bir arkadaşım ile yapacağım. Kendisine vermiştim skinlerini bir süreliğine. Bilmediğim için soruyorum.

API key kontrol edilirse ve mobil uygulamada takas onaylarken isim fotoğraf Steam leveli kontrol edilirse sorun olmaz.

FACEIT ve Truckers MP dışında Steam hesabımın bağlı olduğu yer yok diye biliyorum, kontrol etmem ve bağlantıyı nasıl silebilirim?