Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

andromeda0355

Gelişen
Merhaba, bina boşluğunda dairemin yanındaki kutuda bugün bu cihaz eklendi. Biraz araştırma yaptığımda bunun bir FTTH için kullanıldığını belirtiyordu. Acaba bunu nasıl bağlayabilirim?

IMG_20260722_135138.webp

Çözüm
Binanız 2 veya daha fazla blok içeren site gibi bir şey mi? Bu kutu daha çok ana fiberi ikiye ayırıp 2 farklı dağıtım kutusuna yönlendirmek için yapılmış gibi.

Hayır, tek bina var.

Bunu gördükten sonraki saatlerde aşağıdaki yetkililerle karşılaştım. Bana sadece fiberi kurup başka yetkililer tarafından kesin tarihi belli olmayacak şekilde işlemin kurulup tamamen biteceğini belirtti. Hepsi tamamlandıktan sonra ise bağlamayı düşünüyorum.
Binanız 2 veya daha fazla blok içeren site gibi bir şey mi ? Bu kutu daha çok ana fiberi ikiye ayırıp 2 farklı dağıtım kutusuna yönlendirmek için yapılmış gibi.

Binanız 2 veya daha fazla blok içeren site gibi bir şey mi? Bu kutu daha çok ana fiberi ikiye ayırıp 2 farklı dağıtım kutusuna yönlendirmek için yapılmış gibi.

Hayır, tek bina var.

Bunu gördükten sonraki saatlerde aşağıdaki yetkililerle karşılaştım. Bana sadece fiberi kurup başka yetkililer tarafından kesin tarihi belli olmayacak şekilde işlemin kurulup tamamen biteceğini belirtti. Hepsi tamamlandıktan sonra ise bağlamayı düşünüyorum.

Çözüm