cemkaraca

Yetkin
Kurallardan kastığım, uymam gereken ve daha şık görünüm kazandıracak olaylar nedir? Mesela saat gibi aksesuar takmak vs.

Bir de takım elbisenin pantolonu belime tam uyuyor. Kemer takmasan olur mu? Ceketi iliklemeyeceğim böylece bel kısmı gözükecek. Kemer takmak zorunda mıyım? Kötü gözükür mü yani takmasam.

Kurallardan kastığım, uymam gereken ve daha şık görünüm kazandıracak olaylar nedir? Mesela saat gibi aksesuar takmak vs.

Bir de takım elbisenin pantolonu belime tam uyuyor. Kemer takmasan olur mu? Ceketi iliklemeyeceğim böylece bel kısmı gözükecek. Kemer takmak zorunda mıyım? Kötü gözükür mü yani takmasam.
Takım elbisenin altına kemer takmak zorunda değilsiniz, pantolon belinize tam oturuyorsa kemersiz de şık olabilirsiniz. Ancak, zarif bir saat, şık bir cep mendili ve kaliteli deri ayakkabılar gibi aksesuarlar, genel görünümünüzü tamamlayarak şıklığınızı artırır.

Gömleğin bilek kısmı ceketten 1 parmak dışarda gözükecek şekilde olmalı ceketin kol uzunluğu. Pantolon kalıbı bence en önemlisi, ayakkabının üstünde çok toplanmamalı. Kemer takmak zorunda değilsiniz ama bence o şık görüntüyü katmak için baya önemli. Saat varsa da kemerle uyum oluşturup şık gözükecektir. Ayakkabı ve kemer renginin uyumlu olmasına da dikkat edin.

1744454186800.webp

Takım elbisem aynı bu tarzdan bir şey. Rengi ve kravatta de aynı. Sadece düğme yerleri farklı. Bunun altına nasıl bir ayakkabı giyilebilir? Kundura giymek istemiyorum, çünkü tabanları ayağımı acıtıyor. Sportif bi şeyler giysem olur mu?

Eki Görüntüle 139994

Takım elbisem aynı bu tarzdan bir şey. Rengi ve kravatta de aynı. Sadece düğme yerleri farklı. Bunun altına nasıl bir ayakkabı giyilebilir? Kundura giymek istemiyorum, çünkü tabanları ayağımı acıtıyor. Sportif bi şeyler giysem olur mu?
Siyah renkli spor ayakkabı olur. Tam olarak böyle bir şeyler çok yakışır. Siz fiyatına falan takılmayın modeli örnek olsun diye diyorum.

Siyah renkli spor ayakkabı olur. Tam olarak böyle bir şeyler çok yakışır. Siz fiyatına falan takılmayın modeli örnek olsun diye diyorum.
Aynı buna benzeyen bir ayakkabım var. Ama daha koyu renkte.

1744454595019.webp

Buna çok benzer hatta aynısı. Sizce giyilir mi? Çok abes mi durur.

1744454714809.webp

Saat ise bunun aynısı.

Aynı buna benzeyen bir ayakkabım var. Ama daha koyu renkte.

Eki Görüntüle 139995

Buna çok benzer hatta aynısı. Sizce giyilir mi? Çok abes mi durur.
Bir prova yapın. Beğenirseniz giyersiniz. Beğenmiyorsanız gidin bir yerlere. İstediğiniz gibi bir ayakkabı bulursunuz.
Bence siyah takıma siyah saat gitmez, ancak takılabilir. Dediğim gibi prova yapmanız lazım. Prova şart böyle işlerde.