Bu adamları şikayet etmemeni tavsiye ederim, çete filan olmaları muhtemel. Benim güldüğüm kısım kendilerine söylenen en ufak söze bu kadar takıntı haline getirmeleri, otorite ve güç yozlaşmasından boğulmuş tipler oldukları aşırı belli. Ülkü ocakları vs. örgütlerin bir parçaları olmaları yüksek ihtimalle muhtemel, yine de geçmiş olsun hocam. Umarım ileride böyle bir durum yaşamazsınız 🥺

Ne saçma bir ülke ya, her yandan garip bir insanlar çıkıyor. Polise şikayet edebilirsin ama ne derler bilmiyorum, tehdit şiddet falan.
Havadan taş düşse, 'ülke' diyeceksiniz. Allah Allah, her ülkenin az çok mafyası, serseri tayfası var. Yani bu tarz, tanımadığı adamlara bulaşma olayları, 90 milyonluk nüfusla (mültecileri saymıyorum bile) illaki nadiren olabilir. Muhalif olsam bile böyle en ufak olaylarda ülkemizin adını kirletmeyin. Nadirenden kastım, tanımadığı adamlara bulaşma olaylarında.

Havadan taş düşse, 'ülke' diyeceksiniz. Allah Allah, her ülkenin az çok mafyası, serseri tayfası var. Yani bu tarz, tanımadığı adamlara bulaşma olayları, 90 milyonluk nüfusla (mültecileri saymıyorum bile) illaki nadiren olabilir. Muhalif olsam bile böyle en ufak olaylarda ülkemizin adını kirletmeyin. Nadirenden kastım, tanımadığı adamlara bulaşma olaylarında.

Hocam ara bir sokakta değildim ya da kimsenin olmadığı bir yerde. Koskoca şehrin ortasındaki fuarda 20 kişi 16 yaşındaki birine niye racon kessin? Küfür bile etmedim oysaki. Burada sorumluluk üstteki kişilerin, bu insanlara ne kadar güç ve rahatlık veriyorlarsa artık...

T.C.'de adaleti aramak mı? Gençlik kolları olduklarını düşünüyorum şikayet etse eline bir şey geçmeyecektir.

Adalet araması sonucunda çabasının baskılanması, sonuçsuz bırakılması ayrı baştan hiç aramamak ayrı. Bence ikisini karıştırmamak gerekir. İlkinde sistem diğerinde ise sustuğu için birey sorumludur.

Son düzenleme:
Ufak olaylar. 🤯

:) Çok takmayın başkanı veya bir başka yetkiliyi koruyan kişiler böyle tripleri girip kendilerini önemli birisiymiş gibi sanıp sert davranırlar.

:) çok takmayın başkanı veya bir başka yetkiliyi koruyan kişiler böyle tripleri girip kendilerini önemli birisiymiş gibi sanıp sert davranırlar.

Hocam pek yetkiliye benzemiyorlardı ama dediğinz gibi önemli birisi olduğu belliydi. Etrafındaki adamların hareketlerini inceleyip anladıktan sonra iş işten geçmişti.