Uranos 51

Üstün
Yer
Adana
Normalde herkes 3 büyük takım fanatikliği yaparken ben sosyal ortamlarda kendimi Adanasporlu diye tanıtıyorum. Yalan olmasın, biraz Galatasaray’a sempatim var ama Adanaspor kadar değil. Çok saçma gelebilir ama sırf tuttuğum takım yüzünden konuştuğum kızlar bana farklı gözle bakıyor. Çünkü şehirde Adana Demirsporlu topluluk, Adanasporluya göre çok daha fazla son 5 yıldaki başarıdan dolayı; Adanasporlu hiç yok değil ama azınlıkta. Sizce gerçekten takıma göre yargılamayan kız var mıdır? Takım değiştir demeyin, Adanaspor benim için namustur; ne olursa olsun takımımı değiştirmem. Eskiden taraftar gruplarındaydım hatta. Şu an tarihimizin en kötü günlerini geçiriyoruz, ola ki takım kapanırsa tüm futbol ile ilişkimi keserim.

Yani gerçekten sevgilim olması için illa 3 büyüklerden bir takımı mı tutmam lazım? Bazı insanların kriterleri bana çok saçma geliyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Normalde herkes 3 büyük takım fanatikliği yaparken ben sosyal ortamlarda kendimi Adanasporlu diye tanıtıyorum. Yalan olmasın, biraz Galatasaray’a sempatim var ama Adanaspor kadar değil. Çok saçma gelebilir ama sırf tuttuğum takım yüzünden konuştuğum kızlar bana farklı gözle bakıyor. Çünkü şehirde Adana Demirsporlu topluluk, Adanasporluya göre çok daha fazla son 5 yıldaki başarıdan dolayı; Adanasporlu hiç yok değil ama azınlıkta. Sizce gerçekten takıma göre yargılamayan kız var mıdır? Takım değiştir demeyin, Adanaspor benim için namustur; ne olursa olsun takımımı değiştirmem. Eskiden taraftar gruplarındaydım hatta. Şu an tarihimizin en kötü günlerini geçiriyoruz, ola ki takım kapanırsa tüm futbol ile ilişkimi keserim.

Yani gerçekten sevgilim olması için illa 3 büyüklerden bir takımı mı tutmam lazım? Bazı insanların kriterleri bana çok saçma geliyor.
Hocam, siz de o zaman FB, GS, BJK, TS tutuyorum diyin. Ve evet haklısınız, saçma.

Bence şanslısınız böyle insanların hayatınıza girmesini engelliyorsunuz.

Kafana dengi birini bulursun dert etme. Bu durumu dert etmene gerek yok. Takımını tutmaya devam et. Kendini karşı cins için değiştirmeye çalışma, neysen o ol.
Liseye giderken saçı beline kadar olan top sakallı siyah giyinen birisiydim. 2016'lı yıllardan bahsediyorum. Bu durum o zamanın Konya'sı için zıt bir durumdu. Millet benden çekiniyordu bende onlar için kendimi değiştirmedim. Sonrasında beni seven, değer veren bir kızla tanıştım, güzel zamanlarımız oldu, ne kadar kötü bitse de lisemin güzel zamanlarını onunla yaşadım. Bunu anlatma sebebim, kendi yolunda ilerlemen, millet için kendin yolundan dönmemen. Eğri eğri doğru doğru.

Güncel durumlarda yeni neslin T.C. Kızı bunları da önemsiyormuş gibi gözüküyor aslında ama kafa yapısından kaynaklı böyle şaçmalıklarla uğraştırıyor. Çözüm basit A Milli'yi tutuyorum diyorum ne etlisi ne sütlüsü laf ediyor.