Hocam tüm yazdıklarınızı okudum. Siz çok çabuk bağlanıyorsunuz insanlara, size iyi davranan biri olunca direkt olarak onu ilk plana koyuyorsunuz duygular besliyorsunuz. Birisine fazla şekilde sevgi beslerseniz (aşırıdan bahsediyorum) karşı taraf bundan rahatsız olabilir ve ona saplantılı olduğunuzu düşünebilir, ki psikolojik problemleriniz olduğunu biliyorsa normal bu tür davranmaları bence. Fazla sevilmediğin için sana birisi bir iyilik yaptığında hemen ona fazla sevgi yüklüyorsun. Dertlerini anlattığın spor salonunda ki bir ablaya senin için değerli olabilecek bir hediyeyi vermek ve bunun eski sevgilinden kaldığını falan söylemek iyi bir şey değil. Karşındaki kişi sana ne kadar değer veriyorsa onun için sen onun hayatında ne kadar önemliysen sende ona o kadar önem ver. İntihar isteğine gelecek olursam, bu tür konulardan dolayı intiharı saçma buluyorum bir de Müslüman olduğunu söylüyorsun öldükten sonra cehennemde yanacağını düşün böyle boş bir şeyden dolayı. Zaten herkes bir zaman ölecek erkene almaya gerek yok bence. Allah ile daha yakın olmaya çalış tanrıya inanmak insana yardımcı olur, yanında kimse olmasa bile Allah'ın olduğunu hissedersin. Bu konularda iyi hissettirir seni. Umarım iyi olursun buraya içini dökmen güzel bir şey.