Hocam konuyu hortlatıyorum kusura bakmayın. Duygusal ve ilgi boşluğundayım Tinder nasıl bir uygulama sapığı tacizcisi var mı? Mesela buluşacağım kişi erkek çıkmasın. Ya da bana zarar verecek biri çıkmasın. İlgisizlikten kafayı yiyeceğim. Amacım cinsel ilişki değil. Sevilmek. İlgi görmek.

Uygulama tasarlıyorum genç kesim için ilginizi çekerse tam sürümü çıktığında paylaşabilirim.

Benimle benzer ilaclari kullaniyorsun bu yuzden seni anliyorum. Yasadigin zorluklari anlayabiliyorum. Sen yine de kizlar soyle boyle diyerek genelleme yapma bence. Isin sonunda incel olup daha da kotulesmenden korkuyorum cunku gidisatin oyle gozukuyor.

Ben bir kiz olarak hep yasiyorum mesela. Bir cocuga biraz gulumseyip iyilik yapinca çocuk sanki cikma teklifi etmisim gibi duygu biriktiriyor. Oysa ben sadece arkadas olmaya calisiyorum. Sonucunda da ben suclu, nankor, egoist falan oluyorum. Erkekler biraz hizli yukseliyor bu tur iliskilerde bence.

Niyetinizi direkt belirtmek çözüm olabilir belki, çoğu erkek ilgi açlığı çekiyor en ufak ilgide bağlanmaya meyilli halde. Genelleme yapmak istemem ama durum bu.

Hocam konuyu hortlatıyorum kusura bakmayın. Duygusal ve ilgi boşluğundayım Tinder nasıl bir uygulama sapığı tacizcisi var mı? Mesela buluşacağım kişi erkek çıkmasın. Ya da bana zarar verecek biri çıkmasın. İlgisizlikten kafayı yiyeceğim. Amacım cinsel ilişki değil. Sevilmek. İlgi görmek.
Hocam Grindr kullanmanızı öneririm. Ayrıca daha legonuz kaldı mı?

Hocam Grindr kullanmanızı öneririm. Ayrıca daha legonuz kaldı mı?
Grindr uygulmasını App Store da arattığımda Gay Date falan yazıyor. Ben kadınlardan hoşlanıyorum.

Uygulama tasarlıyorum genç kesim için ilginizi çekerse tam sürümü çıktığında paylaşabilirim.

Niyetinizi direkt belirtmek çözüm olabilir belki, çoğu erkek ilgi açlığı çekiyor en ufak ilgide bağlanmaya meyilli halde. Genelleme yapmak istemem ama durum bu.
Tam sürüm çıktığında paylaşırsanız sevinirim. Tahmini olarak ne zaman çıkar tarih verebilir misiniz?

Son düzenleme:
Grindr uygulmasını App Store da arattığımda gay date falan yazıyor. Ben kadınlardan hoşlanıyorum.

Tam sürüm çıktığında paylaşırsanız sevinirim. Tahmini olarak ne zaman çıkar tarih verebilir misiniz?

Sınav senem hocam fazla vakit ayıramıyorum ama havuz sistemi kaldı bir tek görsel açıdan ben tasarladığım için iyi mi kötü mü bilemiyorum Discord'unuz falan varsa.