Anladım hocam dediğim gibi çok takmayın olan olmuş bende sizin gibi bu tür olaylar yaşadığımda eve gittiğimde hemen sinirlenip sağa sola şikayette bulunma isteği geliyor, ergenlik döneminde bunun olması normal, polisin bulmak ile uğraşacağını pek sanmam.Hocam pek yetkiliye benzemiyorlardı ama dediğiniz gibi önemli birisi olduğu belliydi. Etrafındaki adamların hareketlerini inceleyip anladıktan sonra iş işten geçmişti.
Detaylar
Kim cevapladı?Anladım hocam dediğim gibi çok takmayın olan olmuş bende sizin gibi bu tür olaylar yaşadığımda eve gittiğimde hemen sinirlenip sağa sola şikayette bulunma isteği geliyor, ergenlik döneminde bunun olması normal, polisin bulmak ile uğraşacağını pek sanmam.
Evet hocam haklısınız aslında. Bazen insanın çenesini kapalı tutması gerekiyor, kitap fuarında böyle çetelerin geleceği aklımın ucundan geçseydi ağzımı açmazdım. İçimdeki ses git twittera her şeyi söyle gündem yarat diyor ama 5-6 ay sonra okuldan eve giderken ortadan kaybolup 1 hafta sonra kötü bir şekilde bulunma gibi bir durumda var.
- Makaleler
- 1
Meraktan soruyorum karşıdaki şahıs bu el ense çekme sırasında içinde aslanım, kaplanım vb benzetmeler ile dolu cümleler kurdu mu? Tam öyle bir tip gibi duruyor ama emin olalım.
Evet.Meraktan soruyorum karşıdaki şahıs bu el ense çekme sırasında içinde aslanım, kaplanım vb benzetmeler ile dolu cümleler kurdu mu? Tam öyle bir tip gibi duruyor ama emin olalım.
Bu gune kadar kac tomadan su ictiniz hocam?Normal olduğunu söylemedim zaten. Gidip şikayetçi olacak, adaleti arayacak kadar bile cesaret edinemiyorsanız hayatınıza devam edin.
- Makaleler
- 1
Yahu niye bana bağlamdan bağımsız bir cevap veriyorsunuz? Olay neydi? Bir takım kişiler bu dostumuza gözdağı vermiş, el ense çekmiş, sözel olarak aşağılamış ve suratına telefonla vurmuştu. Peki ben ne tavsiyeler vermişim.
- X üzerinde olayı duyurma.
- Geciktirmeden darp raporu alıp şikayetçi olma.
İyi geceler olsun.
Ev adresleri karsi tarafa verilmesin diye sikayetlerini çeken insanlar var bu ulkede. Size de iyi geceler dilerim.Yahu niye bana bağlamdan bağımsız bir cevap veriyorsunuz? Olay neydi? Bir takım kişiler bu dostumuza gözdağı vermiş, el ense çekmiş, sözel olarak aşağılamış ve suratına telefonla vurmuştu. Peki ben ne tavsiyeler vermişim.
Arkadaş bu tavsiyelere uymak istemedi, bir takım anlaşılır endişeleri bulunuyordu. Ben bu endişeler üzerine sistem bozuk olsa bile şikayetçi olmasını tavsiyede bulundum. Önünde bir şey yapmak isteseydi bu yollar bulunuyordu. Çekindiği, yapmak istemediği için hayatına devam etmeli. Ha, TOMA mevzusuna gelirsek şimdilik "kuru" takılıyorum. Gerçekten haklı olduğuna inandığım bir mesele olduğunda bedenimi siper edebilirim. Umarım yeteri kadar anlaşılmışımdır.
- X üzerinde olayı duyurma.
- Geciktirmeden darp raporu alıp şikayetçi olma.
İyi geceler olsun.
- Makaleler
- 1
Ev adresleri karsi tarafa verilmesin diye sikayetlerini çeken insanlar var bu ulkede. Size de iyi geceler dilerim.
Bulmak isteyen her türlü bulur efenim. Panel verileri ortalıkta "beni kullanın!" diye bağırıyor adeta. Nadir bir isimse sadece isim soy isim bile yeterli olabilir. Kaldı ki bahsettiğim "anlaşılır endişeler" içerisine bu olay dahildi.
Son düzenleme:
SadeceZinzap 4
Uzman
Troll yapıyorlar, takmayın.@Durancan hocam kusura bakmayında komik olan nedir ?
Yeni konular
-
-
-
Sistem toplarken ilk etapta ucuz klavye ve fare almak mantıklı mıdır?
- Max Caulfield
-
-
-
-
-